Personal Branding

Wil jij jezelf laten zien als het gezicht van jouw bedrijf?

Klik dan op onderstaande button voor de gratis checklist ter voorbereiding op jouw Personal Branding fotoshoot

Inschrijven en downloaden
Authentiek beeldmateriaal voor websites, social media en promotie materiaal

Maak indruk op jouw website en social media met foto’s die passen bij jouw merk…

…en word woest aantrekkelijk voor jouw volgers!

Branding fotografie ondersteunt jouw verhaal als bedrijf of professional. Jouw visuele marketing in Branding is persoonlijk en werkt pas echt als het aansluit op wie je bent.

Daarom plannen we voorafgaand aan de fotoshoot een Brand Brainstorm. Hierin bepalen we samen de strategie van jouw Branding Fotoshoot (BF). Op deze manier weten we waar we aan toe zijn en wat we mogen verwachten.

Social Media

Instagram, Facebook, LinkedIn, blogs… Elk bericht bij zakelijke social media vraagt om een foto. Een persoonlijke en pakkende foto die jouw verhaal ondersteund en versterkt. Een foto die de magie heeft om jouw volgers te doen stoppen met scrollen over hun tijdlijn om jouw bericht te lezen.

We zorgen dat je branding foto’s hebt om regelmatig te kunnen posten en je krijgt een frisse nieuwe profielfoto’s!

Promotie materiaal

Heb voortaan genoeg keuze uit verschillende foto’s die je ook kan gebruiken om jouw personal brand te promoten, je  weggever te illustreren en al het ander gedrukt promotie materiaal.

Website

We gaan er samen voor zorgen dat jouw digitale winkel die 24/7 bereikbaar is, gevuld wordt met uniek en persoonlijk fotomateriaal.

 • Een knaller van een binnenkomer voor op je homepage? CHECK!
 • Een stralende jij voor op je “over mij” pagina? CHECK!
 • Een lifestyle reportage over jou als professionele ondernemer? CHECK!
 • Een beeldbank voor fotomateriaal voor je blogs? CHECK!

Mensen kunnen niet meer om jou en jouw verhaal heen!

Meest gestelde vragen:

Eigenlijk is iedereen op zijn eigen manier fotogeniek. Het syndroom zit denk ik in het hoofd en de beleving van de geportretteerde. Want ieder mens is uniek en mooi op zijn eigen manier. Houd van jezelf! Om er voor te zorgen dat jij goed bent voorbereid op de dag van de fotoshoot, krijg je van tevoren een E-book met tips. We laten niks aan het toeval over! Dit heeft een positief effect op je zelfverzekerdheid.

Tijdens de fotoshoot is het mijn doel om je op je gemak te laten voelen, een goede sfeer te creëren waardoor jij straks de beste versie van jezelf ziet op de foto’s en dat je straalt. Wat het dan ook is waarover jij je onzeker voelt, doet er dan helemaal niet meer toe.

Door je eigen beeldbank te vullen met persoonlijk fotomateriaal dat is gemaakt door een professionele fotograaf. Daardoor komt je bedrijf professioneel over. Bij deze foto’s gaat het om gezichtsuitdrukkingen, lichaamshouding, locaties, kledingkeuze, props, etc. Op deze manier geef je jouw volgers een indruk van wie jij bent en voor wie je er bent. Het is belangrijk om zo authentiek mogelijk alles vast te leggen. Dit creëer je door de fotoshoot, te laten plaatsvinden op locaties waar je vaak komt of werkt en met expressies die passen bij jouw persoonlijkheid en noem maar op.

Nou: Het is nep! Het doet afbreuk aan authenticiteit. Dus ondersteund het jouw boodschap niet. Je herkent een nep lach al vanaf een grote afstand. Ik hou er niet van. Ik ga voor échte momenten en authenticiteit in mijn fotografie. Want spontane foto’s hebben het doel om oprecht te zijn. Dus als er een lach nodig is, zorg ik dat die er als vanzelf komt! Daarom is het ook zo belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de fotograaf en dat je de spreekwoordelijke “klik” voelt.

Behalve het portret à la “kijk in de camera”, vind ik het belangrijk om foto’s te hebben die een blik achter de schermen laten zien van jouw bedrijf en je leven als ondernemer en professional. Lifestyle portretten als je aan het werk bent, telefoneert, brainstormt, presenteert, kortom als je “gewoon jouw ding doet’. Ook worden er detailfoto’s gemaakt van dingen (z.g. props) die je inzet tijdens je werk of die belangrijk zijn om je werk te kunnen doen en die jouw werk/merk in beeld helpen te vertalen.

Allereerst door een kijkje te nemen op deze website .

Spreekt dat wat je ziet jou aan?

Dan kunnen we geheel vrijblijvend kennismaken

Het is echter minstens zo belangrijk dat jij je op je gemak voelt de fotograaf. Als de “vibe” niet goed is, heeft dit een negatieve invloed. Dat zul je zeker terug zien in de foto’s. Dus, laten we starten met kennismaken zodat je onder het genot van een kopje koffie of thee geheel vrijblijvend kunt ervaren of je met mij de spreekwoordelijke klik voelt.

Dat is zeker mogelijk. Deze fotoshoot duurt ongeveer 30-45 minuten en vindt plaats op locatie. 

De focus van de fotoshoot ligt volledig op je hoofd. 

In de online fotogalerij kies je zelf de 5 fotobestanden uit die je wilt ontvangen.

Deze stuur ik je door via wetransfer.

Kosten €99 excl. BTW

Omdat je:

 • een nieuwe portretserie wilt laten fotograferen t.b.v. je social media profiel.
 • een blik achter de schermen wilt laten zien op je werk
 • een blik achter de schermen op je werk in combinatie met wat meer persoonlijke dingen (hobby, bepaalde waarden die je belangrijk vindt, dingen die jou uniek maken)
 • een nieuwe website hebt
 • voor je social Media / stories,  zodat je een jaar lang niet meer hoeft te bedenken welke foto je zult gebruiken bij je post
 • je beeldbank wilt vullen met beeldmateriaal dat helemaal JOU is
 • productfoto’s wilt laten maken 
 • sfeerfoto’s wilt laten maken
 • medewerkers wilt laten fotograferen terwijl ze aan het werk zijn
 • het bedrijfsgebouw in beeld wilt brengen
 • projecten wilt laten fotograferen

De Personal Branding fotoshoot wordt in verschillende pakketten aangeboden.

Pakket – M  – L of  XL – jaarabonnement –

Kies al naar gelang je wens:

 • hoeveelheid digitale fotobestanden,
 • aantal kledingwissel momenten,
 • of de fotoshoot op een, of meerdere locaties zal plaatsvinden,
 • of je wel of niet met figuranten wilt werken om jouw verhaal in beeld te vertalen,
 • of je wel of niet gebruik wilt maken van een visagist,
 • hoeveel tijd je eraan wilt spenderen en
 • of je wel of niet alle fotobestanden van de reportage wilt afnemen, welk pakket het beste bij jou past.

Informeer welk pakket het beste bij jou en je wensen past

Tijdens de brainstorm hebben we het “script” voor jouw fotoshoot opgesteld. Alles wordt zoveel als mogelijk van tevoren geregeld. Om ervoor te zorgen dat jij relaxed en goed voorbereid start aan jouw fotoshoot, ontvang krijg je ruim vòòr deze grote dag nog een E-book met tips ter voorbereiding.

Daardoor ben jij goed voorbereid en laat je niks aan het toeval over. Je zult zelfs gaan genieten van de shoot. Zeker weten!

Na de fotoshoot ga ik jouw beelden zorgvuldig selecteren en bewerken.

Super leuk om te doen, ik word altijd vrolijk van de bestanden die ik dan voor het eerst op groot scherm zie. 

Het zijn net kadootjes ; )

Binnen 2 weken zijn de beelden klaar en maak ik jouw persoonlijke fotogalerij aan waar jij exclusief de toegang tot krijg.

Hier kun je een keuze maken van welke fotobestanden jij de digitale versie wilt ontvangen.

Het is ook mogelijk om de complete reportage af te nemen tegen een bulk prijs.

De fotobestanden die je kiest worden aangeleverd via Wetransfer in HR, en daar waar de compositie het toelaat, ook vierkant bijgesneden. Dit laatste is handig voor je posts op Instagram.

Een paar weken nadat je de foto’s hebt ontvangen, bel ik je op om te informeren welke vorm het toepassen van het fotomateriaal in jouw beeldend verhaal, heeft aangenomen. Ik denk graag met je mee.

Jaarabonnement

Voor € 62,50  per maand, ben je het hele jaar door verzekerd van uniek en persoonlijk foto materiaal. Je bouwt aan  je beeldbank.

Door gedurende het kalenderjaar een aantal PBF’s te plannen, breng je de ontwikkelingen van jezelf en je bedrijf actueel in beeld.  Dankzij de foto’s vul je in een handomdraai jouw social media planner en blijf je constant zichtbaar voor je volgers en (potentiële) klanten!

Klik hier

Is de Personal Branding fotoshoot iets voor jou?

Voordat we aan de slag gaan, vind ik het altijd een goed idee om eerst met elkaar kennis te maken.

Jij ook? Plan vrijblijvend een 20 minuten telefoongesprek in. Op deze manier kunnen we kennismaken, ervaar jij of je de “klik” voelt en kunnen we een begin maken met op welke manier het verhaal over jou en je bedrijf in beeld kan worden vertaald.

Plan een telefoongesprek

Mooie woorden

Kristel fotografie Thorn, Personal branding, zakelijke fotografie, businessbranding, portret, zakelijk portret

Ik heb al verschillende keren met Kristel samengewerkt. Alleen de samenwerking is al een feest op zich! Met de foto’s weet ze telkens de context op de juiste manier vast te leggen. Het levert beelden op die een leven lang plezier bezorgen! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Jean Paul Urlings , Bizzdom
kind, kinderportret, portret, Pups Bedrijfsfotografie, KristelFotografieThorn, dieren, gebeurtenissen en evenementengemeente maasgouw, weert, roermond, ittervoort, wessem, heel, beegden, hunsel, neeritter, stramproy, Thorn, reportagefotografie, reportage, baby, peuter, kleuter, babyfotografie, newborn, Communiefoto's, broer, zus, familiefoto's, portretfoto, familiefoto’s, gezellig, familie, portretfoto’s, lieve, lief, gezin, samen, opa en oma, portret, bedrijfsotografie, bedrijven, bedrijf, interieurfoto’s, huis te koop, huis verkopen, website, tentoonstelling, hondenfotografie, puppyshoot, puppyfoto’s, workshop, workshops, kinderen, knutselen, vastgoed fotografie, huis, huis verkopen, interieur, makelaar, syndroom van down, downsyndroom, verstandelijk gehandicapt, beperking,schitterend puur, betoverend mooi, puur, spontaan, ongedwongen, heel veel zegt zonder te praten, high end portret, Personal branding,

Je hebt prachtige foto’s gemaakt Kristel. Van deze dag kreeg ik vleugels! Ik dacht eerst dat deze dag buiten mijn comfortzone lag…maar toch ben ik helemaal mijzelf gebleven en kreeg ik er zelfs energie van!
Deze personal branding fotoshoot was een boost voor mijn zelfvertrouwen. In de gevarieerde reportage ben IK te zien… Dankjewel hiervoor!

Kristel fotografie Thorn, Personal branding, zakelijke fotografie, businessbranding, portret, zakelijk portret

Indra Custers: Ohhhhh wauwwwwww🤩😍
Indra Custers: Zo super gaaf!!!!
Indra Custers: Je bent een topper! Wat een talent en gevoel weet je in de foto’s te leggen! Dank je wel!🙏🏽

Kristel fotografie Thorn, Personal branding, zakelijke fotografie, businessbranding, portret, zakelijk portret

Ik ben helemaal niet gewend om in ‘the picture’ te staan. Maar met Kristel achter de camera voel je je direct op je gemak. Haar lach en enthousiasme zijn zo aanstekelijk dat je de camera als snel vergeet en dat je alleen nog maar kan genieten van de foto-shoot. Kristel, hartelijk bedankt voor de mooie professionele foto’s!

Guido Peulen, Zakelijk portret
Kristel fotografie Thorn, Personal branding, zakelijke fotografie, businessbranding, portret, zakelijk portret

Leon: Ik vind ze geweldig Kristel de spontaniteit spat er van af. Daar moet ik nog eens heel op mijn gemak voor gaan zitten om hier een selectie uit te kunnen maken.. Very nice 💪

Sjiek man

Ingrid: Ooooohhh wat mooi en Floortje…..smelt😊
Ingrid: We zijn toevallig nu aan het repeteren en we vinden ze allemaal prachtig !

Freek: Je hebt het zooitje ongeregeld super begeleid Kristel! 👍
Was een leuke dag, en wat ik tot nu al gezien heb op de camera worden de foto’s super!
Bedankt en tot snel!!!

Bandleden, Billy's Booze