Er zijn er zoveel die hetzelfde doen… er is er maar één zoals jij!

Voelt jezelf online laten zien soms als:

Kristel fotografie Thorn, Personal branding, zakelijke fotografie, businessbranding, portret, zorgondernemer, coach, coaching, natuurgeneeskunde, advocaat, zakelijk portret

Wil jij je met pure foto’s profileren? Ben je klaar voor de “deep-dive”?

 • Wie ben jíj́?

 • Wat maakt jou kinderlijk blij?

 • Waar ben je goed in?

 • Wat tovert instant een glimlach op jouw snoet?

 • Welke mensen hebben op jou het bruisbal effect?

Wil jij voortaan niet alleen “mooie foto’s” maar foto’s met context?

Dan ben jij diegene voor wie ik dit werkboek heb gemaakt!

 • Een praktisch werkboek vol vragen waarmee je de woorden van jouw unieke verhaal achterhaalt.

 • Op de laatste drie pagina’s verzamel je in trefwoorden de basis van jouw persoonlijke beeldstrategie.

 • Elk woord is een thema:  Jouw persoonlijke content kapstok met -tig thema’s voor het (laten) fotograferen van pure foto’s.

 • Door de bewuste keuzes die je maakt weet je voor eens en altijd wat OK voelt om “op internet te slingeren” en nog beter: wat privé is en blijft! RUST!

 • De tools: je smartphone, jij, je persoonlijke eigenschappen, kenmerken en kwaliteiten!

JA, ik wil dat werkboek!
Coach, therapeut, limburg, noord brabant, fotografie, bedrijfsfotograaf, personal branding, kristel fotografie thorn

€ 69,- exclusief btw

Let erop dat je de vragen in het werkboek beantwoordt vanuit je hart en niet zoals je denkt dat anderen dat van jou verwachten –

“Jouw Verhaal in Beeld” is een papieren werkboek ingebonden met praktisch spiraalband zodat je met een pen achter je oor, het boek in je ene hand en in je andere hand de pollepel waarmee je in een pan met soep staat te roeren, de vragen kunt beantwoorden. Het werkboek wordt per post bij jou thuis bezorgd. Maar je kunt het natuurlijk ook bij mij thuis komen afhalen als je toevallig in de buurt bent!

Hoe kom je tot de kern van jouw unieke (beeld)verhaal?

Door na te denken over de manier waarop jij je wilt profileren! Door vanuit je hart de vragen uit de vragenlijst te beantwoorden geef je jouw unieke verhaal handen en voeten.

 • Wie is jouw ideale klant
 • Wie ben jij?
 • Wat zijn jou typerende kenmerken en kwaliteiten.
 • Wat is jouw expertise?
 • Wat zijn voor jou toepasselijke metaforen en beeldspraken?
 • Welke details horen helemaal bij jou?
 • Enz.

Wat zeggen anderen over het werkboek:

Door de persoonlijke vragen krijg je juist meer inzicht in jezelf en je bedrijf waardoor je meer tot de kern komt. Heel waardevol om zo verdieping te creëren en focus te houden.

Dankzij de vragen uit de vragenlijst kwamen allerlei dingen bij mij naar boven waarover ik zelf nog niet had nagedacht:

– Meer inzicht in hoe ik mij naar buiten toe wil laten zien.
– Ik ben dieper gaan graven in hoe mijn ideale klant kan raken
– Door mijn antwoorden heb ik meer helder hoe ik mij op mijn website en in mijn communicatie wil laten zien.

Alleen dat vind ik een enorme toegevoegde waarde.

….door het stellen van de juiste vragen komt de ziel van de onderneming- onderneemster – helemaal naar boven. Kristel  neemt jou als ondernemer ondertussen ook weer ff mee terug neemt naar de basis waardoor je weer even de balans opmaakt: “Is dit wat ik voor ogen had? Voldoe ik nog aan mijn eigen opgestelde eisen, ze doet je nadenken over waar je staat – (komt het beeld wat je naar buiten brengt overeen met je kernwaarden en identiteit ) en waar wil ik naartoe – hoe kan ik mezelf of mijn bedrijf verder ontwikkelen…

Suzan Wolters, Vintage atelier Thorn

..ik merk dat mijn verhaal, wat ik wil vertellen/delen, steeds meer duidelijk wordt voor me. En daardoor krijg ik ook steeds meer ingevingen over de beelden die ik daar bij wil gaan gebruiken. Ik vind je een bijzonder mens. Je bent zoveel meer dan een hele goede fotografe.”

Edwin Westerhof

Het invullen van het werkboek verschafte mij duidelijkheid. De diverse vragen maakten dat ik mij “het plaatje” van de manier waarop ik mijn verhaal wil vertellen in z’n geheel kon voorstellen. Dat gaf mij rust. 

Nancy Grein, Kinevital

Dankzij het werkboek “Wat is jouw verhaal?” heb ik kritisch nagedacht over wat mensen (die ik het liefste help) van mij willen zien. Ik ben tot de kern gekomen van -Mijn unieke ik- en heb inzichtelijk wat is het precies is dat mij-mij maakt.  Ik ga de antwoorden uit dit werkboek zeker nog gebruiken want er zitten een heleboel leuke ideeën bij voor social media.

Petra Jacobs-Tobben, De Verbinding Haelen
dat wil ik ook!
authentiek, zakelijkefotoshoot, ondernemersfotograaf, coach, therapeut, natuurgeneeskunde, yoga, slowrun, retreat, portretfotografie

Ik help je graag op weg!

Want het is mijn missie om coaches en therapeuten te helpen bij hun online zichtbaarheid d.m.v. pure en persoonlijke foto’s.  Gepassioneerde vakmensen met een groot hart die eigenlijk liever op de achtergrond blijven met als gevolg ze onzichtbaar zijn voor de mensen die ze zo graag willen en kunnen helpen.  Samen gaan we op zoek naar de manier die voor jou het beste voelt zodat online profileren met persoonlijke foto’s leuk wordt, plezier geeft en als vanzelf gaat vanuit flow. Zodat je zichtbaar wordt voor de mensen die jij vanuit je hart kunt helpen. Op deze manier kunnen we samen de wereld nóg mooier maken <3

Ik ben er klaar voor!