Er zijn er zoveel die hetzelfde doen… er is er maar één zoals jij!

  • Wie ben jíj́?
  • Waar ben je goed in?
  • Wie help jij het liefst?
  • Wat voelt OK om “op internet te slingeren” en wat niet? Oftewel wat is persoonlijk en wat houd je liever privé?

Met “Jouw Verhaal in Beeld” ontrafel en verzamel je de woorden van jouw unieke verhaal. Elk woord is een thema voor een (beeld) verhaal dat je kunt (laten) fotograferen. Met deze authentieke foto’s die jouw verhaal vertellen, kun je je puur profileren op Social media zoals alleen jij dat kan.

Let erop dat je de vragen beantwoordt vanuit je hart en niet zoals je denkt dat anderen dat van jou verwachten-

N.B: “Jouw verhaal in beeld” is een geprint werkboek ingebonden met een mooi en praktisch spiraalband. Zodat je er lekker gemakkelijk in kunt werken. Het pakket wordt per post bij jou thuis bezorgd. Maar je kunt het natuurlijk ook bij mij thuis komen afhalen als je toevallig in de buurt bent!

Als je het werkboek hebt ingevuld zijn er vijf opties. 

Welke van de 5 opties is op jou van toepassing?

1. Je bent een creatief type en je bent trots op de foto’s die je zelf maakt met je smartphonecamera. Tijdens het invullen van het werkboek begint inspiratie te borrelen en je hebt meteen al ideeën over hoe je jouw verhaal kunt fotograferen met je smartphonecamera om te delen in bijv. je social media stories. Je gaat vlijtig aan de slag!

2. Eindelijk heb je inspiratie voor het fotograferen van jouw unieke beeldverhaal maar wat je ook doet… de foto’s die je maakt met je smartphone camera zijn het net niet. Je weet niet hoe het komt maar elke foto mist smoel. Regelmatig organiseer ik live workshops fotograferen met je smartphonecamera zodat je jouw fotografie skills naar “the next level” kunt tillen. Klik HIER voor actueel aanbod.

3. Je vindt het super leuk om te fotograferen met je smartphonecamera. Je vindt het het alleen nog lastig om de woorden van jouw “oerverhaal” in perspectief te plaatsen. Je wilt graag geholpen worden! Daarom is het mogelijk om een Brainstorm gesprek af te spreken waarin we gedurende en uur samen sparren. Ik beantwoord al je vragen en geef je persoonlijke tips zodat je zelf jouw verhaal kunt fotograferen.

4. Je vindt het super leuk om te fotograferen met je smartphonecamera maar je wilt graag zelf gemaakte foto’s afwisselen met professionele. Klik HIER voor meer informatie over Laat jezelf zien-fotoshoots. Als je een Laat jezelf zien-fotoshoot boekt, ontvang je 5 extra foto’s bovenop het aantal foto’s horende bij het pakket van je keuze.

5. Je hebt het werkboek ingevuld en je weet nu precies op welke manier jij je kunt onderscheiden. Elk social media bericht vraagt om een foto maar je hebt een hekel aan fotograferen. Je wilt graag het hele jaar rond professionele foto’s. Klik HIER voor meer informatie over Laat jezelf zien-fotoshoots. Als je een Laat jezelf zien-fotoshoot boekt, ontvang je 5 extra foto’s bovenop het aantal foto’s horende bij het pakket van je keuze.

Laten we vooraan beginnen.
Klik op onderstaande button om het werkboek aan te vragen.

Kosten €……… (excl. BTW) – Beschikbaar vanaf oktober 2021 –

Ik wil dit werkboek!
Wat anderen zeggen van het werkboek: “Wat is jouw verhaal?”

Vaak denk je bij personal branding aan de zakelijke aspecten van je bedrijf. Maar door de persoonlijke vragen krijg je juist meer inzicht in jezelf en je bedrijf waardoor je meer tot de kern komt. Heel waardevol om zo verdieping te creëren en focus te houden.

Dankzij de vragen uit de vragenlijst kwamen allerlei dingen bij mij naar boven waarover ik zelf nog niet had nagedacht:

– Meer inzicht in hoe ik mij naar buiten toe wil laten zien.
– Ik ben dieper gaan graven in hoe mijn ideale klant kan raken
– Door mijn antwoorden heb ik meer helder hoe ik mij op mijn website en in mijn communicatie wil laten zien.

Alleen dat vind ik een enorme toegevoegde waarde.
Dat is niet iets wat ik had verwacht te ervaren tijdens de voorbereiding op een fotoshoot.

Kristel weet echt de persoon en het verhaal achter de onderneming perfect naar voren te halen.

In een super ontspannen sfeer en door het stellen van de juiste vragen komt ook de ziel van de onderneming- onderneemster – helemaal naar boven en dat zie je ook terug in de foto’s.

Het leuke is dat ze jou als ondernemer ondertussen ook weer ff mee terug neemt naar de basis waardoor je weer even de balans opmaakt: “Is dit wat ik voor ogen had? Voldoe ik nog aan mijn eigen opgestelde eisen … ”

Met andere woorden: Deze samenwerking is niet alleen een fotoshoot met prachtige foto’s- maar ook een inspirerende ervaring die je doet nadenken over waar je staat – (komt het beeld wat je naar buiten brengt overeen met je kernwaarden en identiteit ) en waar wil ik naartoe – hoe kan ik mezelf of mijn bedrijf verder ontwikkelen …

Starters maar ook doorgewinterde ondernemers kan ik deze ervaring aanraden- bijkomend voordeel: je hebt daarna lekker veel foto’s om jezelf en je onderneming op de juiste wijze te presenteren op social media of andere communicatie platforms.

Suzan Wolters, Vintage atelier Thorn

..ik merk dat mijn verhaal, wat ik wil vertellen/delen, steeds meer duidelijk wordt voor me. En daardoor krijg ik ook steeds meer ingevingen over de beelden die ik daar bij wil gaan gebruiken. Ik vind je een bijzonder mens. Je bent zoveel meer dan een hele goede fotografe. ?

Edwin Westerhof

Het invullen van het werkboek verschafte mij duidelijkheid. De diverse vragen maakten dat ik mij “het plaatje” van de manier waarop ik mijn verhaal wil vertellen in z’n geheel kon voorstellen. Dat gaf mij rust. De daaropvolgende Brainstorm voelde als heel prettig!
Ik keek ontzettend op tegen de fotoshoot maar dankzij dit gesprek kreeg ik juist zin om samen met Kristel aan de slag te gaan. Ik ben erg blij met het eindresultaat ?

Nancy Grein

Dankzij het werkboek “Wat is jouw verhaal?” heb ik kritisch nagedacht over wat mensen (die ik het liefste help) van mij willen zien. Ik ben tot de kern gekomen van -Mijn unieke ik- en heb inzichtelijk wat is het precies is dat mij-mij maakt.  Ik ga de antwoorden uit dit werkboek zeker nog gebruiken want er zitten een heleboel leuke ideeën bij voor social media.

Petra Jacobs-Tobben, https://www.deverbindinghaelen.nl