Kristel fotografie Thorn, Personal branding, zakelijke fotografie, businessbranding, portret, zorgondernemer, coach, coaching, natuurgeneeskunde, advocaat, zakelijk portret

Jouw unieke (beeld) verhaal is de sleutel tot het hart van de kijker!

Zeg eens …

 • Ken jij van die momenten dat je minstens een uur zit te broeden op dat ene social media-waardig bericht?
 • Dat je een eeuwigheid moet zoeken naar een toepasselijke foto voor erbij?
 • áls je op “plaatsen” klikt, de twijfel meteen toeslaat en je jezelf afvraagt of je het bericht toch niet beter kunt verwijderen?
 • Dat je dit 2 van de 3 keer ook doet? Waardoor je kostbare tijd verspilt hebt en jouw interne-frustratie-veer steeds meer op spanning komt te staan?
 • Voelt zichtbaar zijn op social media soms als een energielek?
 • Je nog aan het zoeken naar de manier die voor jou werkt en die je energie geeft in plaats van kost?
 • Je hebt de woorden van jouw verhaal in beeld verzameld, maar je blijft steken bij het uitwerken?
 • Je wilt intuïtief en vanuit flow met zelfgemaakte foto’s jezelf online profileren?

Ontwikkel  je persoonlijke beeldstrategie!

Hoe wil jij gezien worden?

Je bent een gevoelsmens met een groot hart en het maakt je blij als je andere mensen blij kunt maken, kunt helpen. Je plaatst jezelf het liefst op de achtergrond maar je realiseert je ook dat je daardoor als hooggevoelige ondernemer onzichtbaar bent voor die mensen die je nou net zo graag helpt!

Dilemma?!

Of niet!?

Tijdens dit traject ga je zelf op zoek naar de toon die je wilt neerzetten en werken we vervolgens samen jouw beeldstrategie uit.

 • We achterhalen de manier die voor jou het beste voelt zodat online profileren met authentieke foto’s zelfs leuk wordt.
 • Je hoeft nooit meer het “wiel uit te vinden” want je weet hoe jouw visuele communicatie eruit ziet.
 • Je zult voortaan vanuit flow geïnspireerd worden voor het “pakken van het online podium”
 • Je leert bv tijdens je dagelijkse wandeling intuïtief je beeldverhaal fotograferen. Mindfull. Want je hebt oog voor de kleine – grote – verrassingen van moeder natuur. Je voelt die liefde en dankbaarheid voor alles om je heen en je bent je bewust van de kleine schakel die jij bent in het grote geheel.
 • Samen gaan we op zoek naar de manier hoe jij met jouw missie op je eigen manier een bijdrage kunt leveren om deze wereld eerlijker en nóg mooier te maken vanuit puurheid.
Ja, dat wil ik

Werkwijze

 • Om tot de kern te kunnen komen, achterhaal en verzamel je eerst de woorden die kenmerkend zijn voor jou als persoon en expert, m.b.v. het werkboek dat je HIER kunt bestellen.
 • We prikken in gezamenlijk overleg een datum in de nabije toekomst (eens stok achter de deur om daadkrachtig met het werboek aan de slag te gaan!).
 • Een live follow up waarin we samen jouw beeldstrategie gaan uitwerken
 • Je leert hoe je jouw woorden fotografeerbaar kunt maken.
 • Je gaat met de woorden die jou typeren een eigen kaartenset maken dat je in de toekomst helpt met online zichtbaar zijn. 
 • Deze ochtend krijg je tools en tricks waardoor je vanuit je hart (ipv vanuit je verstand) online zichtbaar kunt zijn.
 • Een paar weken later spreken we nog een keer af voor een (online) follow up waarin we samen “Breinbruisen” en evt. uitdagingen samen aanpakken.

Wat krijg je:

 • Gedurende 3 uur samen aan de slag
 • Handgeschreven kaartenset, het hulpmiddel voor het  maken van social media berichten vanuit jouw eigen perspectief en vakgebied  bij elk kaartje dat je trekt.
 • Vertaal-tool: Mijn coaching en methodiek hoe je van een ontastbaar iets – fotografeerbare situaties – maakt om online zichtbaar te zijn.
 • Inspiratieboek: waarin je de vertaalslag voor elk beeldverhaal hebt uitgewerkt.
 • 1 uur (online) follow up.
 • Kosten: Nu voor de pilot prijs van €399 excl. BTW
Ja, dat wil ik!
Wat anderen zeggen over het werkboek:

Vaak denk je bij personal branding aan de zakelijke aspecten van je bedrijf. Maar door de persoonlijke vragen krijg je juist meer inzicht in jezelf en je bedrijf waardoor je meer tot de kern komt. Heel waardevol om zo verdieping te creëren en focus te houden.

Dankzij de vragen uit de vragenlijst kwamen allerlei dingen bij mij naar boven waarover ik zelf nog niet had nagedacht:

– Meer inzicht in hoe ik mij naar buiten toe wil laten zien.
– Ik ben dieper gaan graven in hoe mijn ideale klant kan raken
– Door mijn antwoorden heb ik meer helder hoe ik mij op mijn website en in mijn communicatie wil laten zien.

Alleen dat vind ik een enorme toegevoegde waarde.
Dat is niet iets wat ik had verwacht te ervaren tijdens de voorbereiding op een fotoshoot.

Kristel weet echt de persoon en het verhaal achter de onderneming perfect naar voren te halen.

In een super ontspannen sfeer en door het stellen van de juiste vragen komt ook de ziel van de onderneming- onderneemster – helemaal naar boven en dat zie je ook terug in de foto’s.

Het leuke is dat ze jou als ondernemer ondertussen ook weer ff mee terug neemt naar de basis waardoor je weer even de balans opmaakt: “Is dit wat ik voor ogen had? Voldoe ik nog aan mijn eigen opgestelde eisen … ”

Met andere woorden: Deze samenwerking is niet alleen een fotoshoot met prachtige foto’s- maar ook een inspirerende ervaring die je doet nadenken over waar je staat – (komt het beeld wat je naar buiten brengt overeen met je kernwaarden en identiteit ) en waar wil ik naartoe – hoe kan ik mezelf of mijn bedrijf verder ontwikkelen …

Starters maar ook doorgewinterde ondernemers kan ik deze ervaring aanraden- bijkomend voordeel: je hebt daarna lekker veel foto’s om jezelf en je onderneming op de juiste wijze te presenteren op social media of andere communicatie platforms.

Suzan Wolters, Vintage atelier Thorn

..ik merk dat mijn verhaal, wat ik wil vertellen/delen, steeds meer duidelijk wordt voor me. En daardoor krijg ik ook steeds meer ingevingen over de beelden die ik daar bij wil gaan gebruiken. Ik vind je een bijzonder mens. Je bent zoveel meer dan een hele goede fotografe.”

Edwin Westerhof

Het invullen van het werkboek verschafte mij duidelijkheid. De diverse vragen maakten dat ik mij “het plaatje” van de manier waarop ik mijn verhaal wil vertellen in z’n geheel kon voorstellen. Dat gaf mij rust. De daaropvolgende Brainstorm voelde als heel prettig!
Ik keek ontzettend op tegen de fotoshoot maar dankzij dit gesprek kreeg ik juist zin om samen met Kristel aan de slag te gaan. Ik ben erg blij met het eindresultaat!

Nancy Grein, Kinevital

Dankzij het werkboek “Wat is jouw verhaal?” heb ik kritisch nagedacht over wat mensen (die ik het liefste help) van mij willen zien. Ik ben tot de kern gekomen van -Mijn unieke ik- en heb inzichtelijk wat is het precies is dat mij-mij maakt.  Ik ga de antwoorden uit dit werkboek zeker nog gebruiken want er zitten een heleboel leuke ideeën bij voor social media.

Petra Jacobs-Tobben, De Verbinding Haelen