“Samen zijn, doe je nooit alleen”

Samen
Kristel fotografie Thorn, Kristel salemans, zwangerschap, new born, babyfotografie, kinderportret, portretfotografie, familie fotografie, personal branding, business branding

Ik kom graag bij jullie thuis (in en om het huis) om deze speciale periode uit jullie leven vast te leggen, échte momenten. Geen standaard composities. Gezellig en ongedwongen samen! Met broertje of zusje en jullie huisdier erbij…

Doordat jullie eigen omgeving als “decor” voor de fotoshoot te kiezen, voeg je een heel speciaal onderdeel toe: het tijdselement. De stijl en sfeer van jullie eigen omgeving. Omringd door persoonlijke spullen. Een van de onderdelen die ervoor zorgen dat foto’s mettertijd nóg specialer worden.

Tussen 30 – 38 weken is het beste moment voor een zwangerschap fotoshoot. Je buikje is dan groot genoeg om zichtbaar te zijn. Neem gerust contact op als je vragen hebt. Vóór de fotoshoot krijg je een e-book met handige informatie ter voorbereiding.

Portfolio
Kristel fotografie Thorn, Kristel salemans, zwangerschap, new born, babyfotografie, kinderportret, portretfotografie, familie fotografie, personal branding, business branding

Stel je voor… over pakweg 15 jaar pakt jouw inmiddels puberende zoon of dochter op een verjaardagsfeest zijn of haar baby fotoalbum bij de hand. Jij en je partner zullen waarschijnlijk worden uitgelachen om jullie gestylde kapsel, “hippe” kleding, het behangetje op de muur…

Waar je waarschijnlijk meteen een warm gevoel van krijgt, is de herbeleving aan de herinneringen van toen. Je kunt het gevoel weer oproepen hoe het was. Dat kleine hummeltje…samen glimmend van trots op jullie pasgeborene, liefde, genegenheid…

Herinneringen aan deze periode die zó snel voorbij vliegt…

Jouw kleine uk paste toen nog in je armen op schoot, toen je zat op die moderne hoekbank, daar in dat gezellige warme “nest”: jullie thuis!

Van tevoren ontvang je een E-book met tips ter voorbereiding op jullie fotoshoot.

Inspiratie
Kristel fotografie Thorn, Kristel salemans, zwangerschap, new born, babyfotografie, kinderportret, portretfotografie, familie fotografie, personal branding, business branding

Wil je ook graag échte foto’s samen met je beste vriendin, je familie of vriendengroep?

Tijdens deze fotoshoot op locatie gaan we samen iets ondernemen. Ongeacht welke jaargetijde het is…elk seizoen heeft zijn charmes. Klik HIER voor inspiratie bij het kiezen van jouw favoriete locatie.

Doordat je niet op een paar vierkante meter hoeft te blijven staan en de focus wordt gelegd op datgene wat jullie samen doen, ontstaan er spontane en pure interacties. Je hoeft niet naar het spreekwoordelijke vogeltje te lachen!

Lach lekker met en om elkaar en Geniet (met een hoofdletter zachte G)!”

En wát je dan samen kunt ondernemen tijdens de fotoshoot?

Ik sta open voor jullie wensen en ideeën, of we kunnen samen sparren…

Ik heb een heleboel ideeën!

Portfolio
samen

“Waarom deze aparte pagina? Waarom deze titel? Ieder mens en iedere situatie is toch bijzonder!

Dat is ook zo!

Toch zijn er mensen die door ziekte of een beperking ánders zijn, relaties zijn anders.

De benaderingswijze van mij als fotograaf vergt een andere invalshoek.

Inlevingsvermogen, geduld, humor, begrip, tijd, interventie technieken…Ingrediënten voor het creëren van ontspannen momenten. “Beleven” is vaak een toepasselijk woord voor datgene wat je samen kunt doen om contact te maken. Al gaan jullie samen koekjes bakken en wordt er van het beslag gesmuld, of genieten we met z’n allen van de lekkere geur terwijl de oven ze goudbruin bakt. (Klik HIER voor het recept van mijn favoriete koekjes : )

Nóg specialer zijn dan de foto’s die gemaakt zijn (vaak is het maar een fractie van een paar secondes) in een intens en puur moment van warm en oprecht contact! 

Voor de fotoshoot plaatsvindt hebben we contact over de wenselijke gang van zaken, de praktische invulling en jullie ideeën. Ook ontvang je een E-book met handige tips ter voorbereiding.

Portfolio

Wat kun je verwachten?

Personal Branding

Het is van belang dat je een klik voelt met de fotograaf. Dat je een fotograaf kiest die jouw wensen begrijpt en waar je een goed gevoel bij hebt.

Daarom bel ik eerst graag even met je. Je hebt misschien een paar vragen. Of een bepaalde wens waarvoor je wilt polsen wat de mogelijkheden zijn.

Of misschien weet je wel wat je wilt maar nog niet hoe je daar vorm aan kunt geven.

Ik denk graag met je mee.

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Kristel fotografie Thorn, Kristel salemans, zwangerschap, new born, babyfotografie, kinderportret, portretfotografie, familie fotografie, personal branding, business branding

JEEY! We gaan samenwerken! Ruim voor de fotoshoot plaatsvindt ontvangt je van mij een handig online E-boekje met daarin (kleding) tips ter voorbereiding op jouw shoot. De moodboards op Pinterest kunnen een inspiratie zijn voor het kiezen van de kleursamenstellingen van de kleding in combinatie met de setting/jaargetijde.

Elke shoot is uniek, iedereen is anders. Daar zit voor mij de uitdaging. Wat ik belangrijk vind, is dat je jezelf kunt zijn. Ik werk vanuit mijn gevoel, geef je aanwijzigingen, zodat je je niet in het diepe gegooid voelt.

Fotoshoots vinden plaats op locatie en we gaan samen iets ondernemen. Doordat je niet op een paar vierkante meter hoeft te blijven staan en de focus ligt op dat wat jullie samen dóen, ontstaan er spontane en pure interacties. Je hoeft niet naar het spreekwoordelijke vogeltje te lachen!

Ook krijg je mijn exclusieve tijd, ik wil dat je geen tijdsdruk voelt. Een gehaaste shoot hoort niet bij mijn werkwijze en vind ik niet fijn naar jou toe.

Kristel fotografie Thorn

De nabewerkingsfase is een heerlijke maar een tijdrovende klus. Na een strenge selectie zijn er de basis correcties die ik op bijna elke foto toepas zoals: bijsnijden, rechtzetten, helderheid en contrast. Soms zijn er ook nog storende elementen op de achtergrond van de foto waar ik tijdens de shoot niet om heen kon, die ik achteraf wegwerk. En de bewerking in zwart/wit niet te vergeten. Daarna maak ik de persoonlijke fotogalerij aan van waaruit je thuis op je gemak de reportage kunt bekijken en kunt kiezen van welke foto’s jij graag de digitale bestanden wenst te ontvangen.

Binnen 21 dagen na de fotoshoot ontvang je de link van jouw eigen galerij incl. een handige bestellijst voor evt. nabestellingen en om het overzicht te houden als je met meerdere mensen een selectie wilt maken.

Als je een selectie hebt kunnen maken, geef je de nummers per mail aan mij door.

Jouw gekozen foto’s ontvang je vervolgens in hoge resolutie via een handige download link (wetransfer) in je mailbox.

Ik wil graag kennismaken!