Nieuwe profielfoto’s trekken de aandacht!

En als de bezoeker van bijvoorbeeld jouw LinkedIn pagina een goed gevoel krijgt op basis van die profielfoto? Dan pas gaat deze zich verder verdiepen in je teksten,  je C.V. etc.

Veel ondernemers plannen daarom 1 of meerdere keren per jaar een portret foto update in om hun zichtbaarheid op social media te vergroten. Reden hiervoor kan zijn; de wisseling van de seizoenen of een verandering aan het uiterlijk.

Hoe professioneel kom je over als je regelmatig investeert in een actueel portret, passend bij het seizoen door bewust te kiezen voor een specifiek decor (natuur of stad) en je te kleden in de stijl en al naar gelang de kleuren die passen bij die tijd van het jaar.

Ja, dat wil ik!

De Profiel update is iets voor jou als je:

 • Behoefte hebt aan nieuwe profielfoto’s (focus op je gezicht) voor je online zichtbaarheid
 • Geen behoefte hebt aan de brainstorm vooraf
 • Fotograferen op 1 locatie voldoende vindt
 • Geen behoefte hebt aan close-up- of life style foto’s waarmee je o.a. je website actualiseert
 • Genoeg hebt aan 5 digitale fotobestanden in diverse beeldformaten/beeld uitsnede
 • Professionele foto’s wilt met je collega samen, waarmee je dat mooie project hebt opgezet
 • 1 Snelle kledingwissel (jasje/ colbertje/sjaal) voldoende variatie is voor jou

Wat zijn de kosten?

Portret update

139
 • Tot 30 minuten fotografie op locatie
 • Online galerij met 15+ foto’s van waaruit je zelf je selectie kunt maken
 • 5 Professioneel bewerkte beelden in HR en web resolutie in diverse beeldverhoudingen
 • De mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen
 • Checklist, ter voorbereiding op de fotoshoot

Duo portret met je business buddy

125 per persoon
 • Portret fotografie EN samen met je collega (2 personen)
 • Tot 45 minuten op locatie
 • Online galerij met 25+ foto’s waaruit jullie zelf de mooiste kunnen uitzoeken
 • P.p. 5 foto’s HR en web resolutie in diverse beeldverhoudingen
 • De mogelijkheid om extra foto’s bij te bestellen
 • Checklist, ter voorbereiding op de fotoshoot

De tarieven voor de fotoshoots zijn excl. 21% btw, reiskostenvergoeding van €0,30 per gereden kilometer, evt. parkeerkosten en regelen/huur van ruimte. Voorrijkosten vanaf 50 km vanuit Thorn (reistijd x €75 p/u). Per extra 30 fotoshoot minuten fotografie: €75,- (plus 3 extra fotobestanden).

Wat drijft mij?

Echtheid! Ik zie zoveel ondernemers die zich op hun profiel verstoppen achter een logo. Portretfoto’s die zo dik bewerkt zijn dat je nog geen lachrimpel meer kunt ontdekken. Social media accounts en websites waarbij men gebruik maakt van gratis stock foto’s. Zo jammer! Laat ons toch trots zijn op het feit dat we ouder mogen worden en dat elke rimpel een streepje is dat we verdient hebben : )

Op een echte manier. Niet dat men een rolberoerte krijgt als je live zoveel anders blijkt uit te zien dan online. Als jij graag klanten wilt aantrekken die bij jou passen, zul je mensen de kans moeten geven om jou beter te leren kennen. Dat kan niet via een logo of door gebruik te maken van onpersoonlijke foto’s van een of ander model met een tandpasta lach.

Laat jezelf zien! Zoals je echt bent. Stop met het presenteren van het kunstje wat je doet. Vertel jouw verhaal vanuit je hart. Ik help je graag hierbij.

Ja, dat wil ik!

Wat klanten zeggen

“Ik ga niet heel graag op de foto maar met Kristel erbij ging het vanzelf. Zij stelt je op je gemak en is een spontane leuke vrouw. Ze is heel makkelijk in de omgang en geeft haar eerlijke feedback. Ze denkt met je mee, geeft je vooraf tips en vraagt door.”

Jolanda Houben, Advocaat Houben

“…we hadden gekozen voor een locatie op en aan het water en dat gaf al meteen een hele ontspannen sfeer. Tel daarbij op de hartelijke lach van Kristel en haar aanstekelijke manier van aanwijzigingen geven… daardoor was ik de camera al snel vergeten. De foto’s laten zien wie ik ben en wat ik wil uitstralen!!”

Willeke Simons, Willeke Simons

“Van deze dag kreeg ik vleugels! Ik dacht eerst dat deze dag buiten mijn comfort zone lag…maar toch ben ik helemaal mijzelf gebleven en kreeg ik er zelfs energie van!”

“Kristel adviseerde mij om ook de natuur in te gaan, terwijl ik dacht om alleen “foto’s in de praktijk” te maken. Hier ben ik achteraf zo ontzettend blij mee, want juist de kleuren uit de natuur hebben de hele sfeer van m’n site bepaald. Vooral de mooie paarse heide straalt de warme zachtheid uit, die ik ook als persoon wil uitstralen.”
Dorine Coenen, Praktijk voor natuurgeneeskunde Dorine

“Ik ga niet heel graag op de foto maar met Kristel erbij ging het vanzelf. Zij stelt je op je gemak en is een spontane leuke vrouw. Ze is heel makkelijk in de omgang en geeft haar eerlijke feedback. Ze denkt met je mee, geeft je vooraf tips en vraagt door.”

Jolanda Houben, Advocaat Houben
Ondanks dat ik zo tegen mijn fotoshoot opzag, heb ik het als een hele mooie, speciale ochtend ervaren. Door haar heerlijke, grappige vragen wist ze me heel snel op m’n gemak te stellen en dat zie je terug in een geweldige reportage.
Dorine Coenen, Praktijk voor natuurgeneeskunde Dorine

Tijdens het eerste telefoongesprek klikte het meteen en ik wist dat Kristel bij mij de foto’s moest komen maken. Zij begreep wat ik wilde…..er werden foto’s gemaakt zoals het ook daadwerkelijk bij ons eraan toegaat. “Een dag uit het leven van…”.

Yvonne Sniekers, Kapsalon Sniekers
Personal Branding fotoshoot

“Deze personal branding fotoshoot was een boost voor mijn zelfvertrouwen. In de gevarieerde reportage ben IK te zien…”

” Tijdens de fotoshoot was een ongedwongen sfeer en we waren een leuke match samen! Kristel heeft foto’s gemaakt, waarin ik mijzelf terug zie en herken. De foto’s met mijn dochter en de hond samen zijn voor mij onbetaalbaar”

Sarah Caris, Sarah

Ik wil graag een afspraak maken!

Laat hieronder een bericht achter en ik neem z.s.m. contact met je op.