Roy Bessems

www.bescare.nl

Mag ik je voorstellen aan Roy? Roy is zelfstandig ondernemer in de zorg in zijn bedrijf “Bescare”. In de steeds groter groeiende jungle van zorg ondernemers wil hij zichzelf onderscheiden. Daarom kwam Roy bij mij met de vraag: “Wil jij van mij persoonlijke foto’s maken, waarop IK te zien ben en waarmee ik mij kan profileren en onderscheiden tussen alle andere zorg ondernemers.” 

Roy wil deze foto’s met name gaan gebruiken voor zijn website en social media.

Ik stuurde als eerste de vragenlijst “Wat is jouw verhaal” zodat hij zich kon voorbereiding op de Brainstorm, het 1:1 gesprek voor de fotoshoot waarin we zijn unieke verhaal in beeld gaan vertalen. Roy vond het lastig om alle vragen beantwoorden en koos ervoor om vanuit de vragen zijn levensverhaal in een een brief te schrijven. Een soort “dagboek” van waaruit we de focus van de shoot hebben kunnen bepalen. Want al snel kwamen we uit op de metafoor “constructief”.

Omdat hij een persoon is waarvan collega’s en vrienden zeggen dat je ‘op hem kunt bouwen” én omdat interieur en met name de industriële stijl en het opknappen van meubels met een verhaal, zijn hobby is.

Roy werkt in de dementerende ouderenzorg en de puzzel viel helemaal op z’n plek toen hij als locatie voor de shoot Poelsplein in Panningen voorstelde! Een verzorgings- en verpleeghuis in aanbouw waar we tussen de stellingen, zakken cement en andere bouwmaterialen los konden en waar de props voor het creëren van beeldspraken letterlijk en figuurlijk voor het oprapen lagen.

Hij nam contact op met de eigenaresse die meteen enthousiast haar medewerking verleende en op de bewuste zondagmorgen voor dag en dauw  de deuren opende en ons ook nog verraste met een rondleiding!

Tunnelvisie?!

Stap voor stap kom je ook vooruit!

Bij de pakken neerzitten?

Aanpakken!

en verder…

Roy vaart zijn eigen koers, is een doorzetter en heeft een groot empathisch hart. 

Door anderen wordt hij gezien als een betrouwbare collega waar je op kunt bouwen. Die assertief en kritisch is en niet vies is van zelfreflectie.

Zoals hij zelf zegt: “Een opdrachtgever moet op mij kunnen bouwen.”

“Elke dag begin ik met een frisse blik en probeer altijd iets extra’s te brengen. Problemen zijn er om opgelost te worden en ik probeer altijd “out of the box” te denken. Ik vind het een uitdaging om met beschikbare middelen creatieve oplossingen te bedenken waarbij de client op nummer 1 staat.”

Kristel fotografie Thorn, Personal branding, zakelijke fotografie, businessbranding, portret, zorgondernemer, coach, coaching, natuurgeneeskunde, advocaat, zakelijk portret

“Afspraak is afspraak”

“Middelen en maatregelen”

“Afspraak is afspraak” – Bekijk website