Nicole Ehlers

www.adequaatadvies.nl

Dit is Nicole uit het Zuid Limburgse Berg en Terblijt.

Zij zet zich in voor MKB ondernemers die het lef hebben om van de gebaande paden af te wijken. Zij helpt bij het maken en bouwen van een concreet en duurzaam (personeels)management. Ze hoopt deze ondernemers te inspireren en te adviseren bij het verwezenlijken van hun missie. Dat is háár missie!

In haar vrije tijd brengt Nicole veel tijd door in haar moestuin die haar heel wat lessen heeft geleerd waarin ze veel overeenkomsten ziet met de opbouw van een bedrijf. Want het opbouwen van een succesvol bedrijf gaat ook stap voor stap, door tijd te investeren en het aandacht te geven. Eerst zaaien, dan pas oogsten. De natuurlijke omgeving van Boshuis 13 past goed bij haar als persoon en haar unieke verhaal. Daarom meldde zij zich meteen aan voor de Social Media Beeldbank Boost.

Tijdens de Brainstorm kwamen we op diverse manieren waarop wij haar verhaal, aan de hand van de antwoorden die zij gaf in de Vragenlijst, in beeld konden vertalen. Dit zijn onderandere:

  • stap voor stap (elke verandering begint met het zetten van de eerste stap)
  • focus (verrekijker)
  • aan het werk foto’s (laptop, smartphone)
  • met de vingers in de klei, aanpakker (bottom up –  top down)
  • groeien, verzorgen, aandacht, liefde, puur (zaaien, verpoten, balans opmaken, herpakken)
  • “de vruchten plukken van”/oogsten (aardbei)
  • Doordat ik de gedachtengang van Nicole begreep, kwam die ene mug die landde op het wang van Nicole als een mooie extra verrassing! Want in mijn gedachten plopt dan meteen de volgende gedachte op waardoor ik denk “DIE FOTO WIL IK MAKEN”: “Als je denkt dat je te klein bent om het verschil te maken, heb je nog nooit een nacht een mug op je slaapkamer gehad”

En zo zijn er tijdens elke fotoshoot wel verrassingselementen die je van tevoren niet kunt plannen!
Bijvoorbeeld dat ik de sleutel van het huisje in het water liet vallen toen we op de vlonder bij het meer aan het fotograferen waren…

Bij deze een impressie van de reportage van Nicole.