Mireille Begheijn

www.c-colours.nl

“Leer te ondernemen vanuit een positieve mindset om vol vertrouwen te bouwen aan het bedrijf van je dromen.” Als Keuzecoach is het de passie van Mireille om ondernemers te laten ervaren hoe een positieve focus helpt bij het ondernemen.

We begonnen de Personal Branding fotoshoot bij Mireille thuis.

  • Foto’s waarbij ze aan het werk is. Close up en sfeerfoto’s
  • Kijkjes achter de schermen voor de wat meer persoonlijke foto’s waarbij wat meer van het huis zichtbaar is.
  • Mireille is een katten mens en een van haar huisdieren was bereid zich te laten fotograferen ; )
  • Ze heeft Indische roots (vandaar de spekkoek) en is een boekenwurm.
  • Als coach heeft zij haar eigen (creatieve) methode waarbij ze diverse materialen gebruikt die mooi zijn om toe te passen om haar verhaal in beeld te ¬†vertalen.

Vervolgens gingen we door naar buiten. Voor de actie portretten en speciale plekken waar zij graag komt om te genieten van een lekkere koffie-to-go. Omdat ik werk vanuit flow, overkomen mij vaak tijdens een fotoshoot momenten die we van tevoren niet hadden kunnen plannen. Zo ook bij Mireille.

Tijdens elke fotoshoot blijf ik alert op kleurrijke elementen in een omgeving. De weekmarkt is daar bij uitstek voor geschikt en daar liepen we net langs. Bij de groentenboer hebben we even ons momentje genomen want hier schoot ons de ene naar de andere metafoor naar binnen. Niet allemaal geschikt om publiekelijk te delen ; ) Op deze manier hoop ik tijdens de fotoshoot ook altijd ondernemers te inspireren bij het toepassen van de foto’s uit de reportage. De metafoor die ik bedoel is er een die je vast kent en heel toepasselijk is voor een keuzecoach die anderen wil inspireren om te blijven denken in kansen en mogelijkheden: “When live gives you lemons…”