Mireille Begheijn

www.c-colours.nl

“Leer te ondernemen vanuit een positieve mindset om vol vertrouwen te bouwen aan het bedrijf van je dromen.” Dat is in een notendop de missie van Mireille in haar bedrijf C-Colours.

Ik heb diverse keren het genoegen gehad om Mireille voor mijn camera te hebben. Daar ben ik best wel trots op, als ondernemers terugkomen. Zij is één van de ondernemers die zich bewust is van het effect en kracht van actueel en persoonlijk beeldmateriaal en authentiek profileren. Regelmatig investeert zij in een fotoshoot waardoor ze (vanuit intuitie) via social media het podium kan pakken om anderen te inspireren en vanuit haar expertise de wereld mooier te maken.

Zij begeleidt hooggevoelige coaches hoe zij vanuit een positieve focus met vertrouwen positief kunnen ondernemen. Een doelgroep waarin zij zich zelf maar al te goed herkent. Dat en haar levens ervaringen hebben haar geleerd om in uitdagende situaties moed, veerkracht, doorzettingsvermogen, vertrouwen te blijven houden en te denken in kansen en mogelijkheden.  Dat heeft haar gevormd tot wie ze nu is. Een krachtig persoon die weet waar ze voor staat, wat ze wil en waar ze voor gaat!

“Blijven denken in kansen en mogelijkheden. Daar zit je groei!” 

Het verhaal achter de foto’s:

  • Van deze investering “plukt zij nu zelf de vruchten”.
  • Bezinning, sensitiviteit.
  • Littekens
  • Zoals ze zelf zegt wil Mireille zorgen voor het “ripple-effect” die een kleine beweging in het water kan veroorzaken.
  • Wil ze de vrijheid die ze voelt als mens en ondernemer laten zien.
  • Staat het bootje symbool voor “de innerlijke reis”, de ondernemersreis.

De natuur, aarde, het water, kronkelige paadjes, de zonsondergang, je kunt je vast voorstellen dat dit helemaal past bij het authentiek beeldverhaal van Mireille. Stuk voor stuk “voer” voor inhoudelijk toepasselijke berichten die passen bij haar doelen van de aankomende tijd.

Bij deze de compilatie van deze Social Media Beeldbank Boost.