… Maakt beelden van jouw binnenste buiten!

Kristel fotografie Thorn, personal branding

Wat levert een Personal Branding Fotoshoot jou op?

Je zult ervaren hoe gaaf het is om de wereld nóg mooier te maken door anderen te helpen op jouw vakgebied. Die ander die je hebt bereikt door het inzetten van jezelf als gezicht van jouw bedrijf.

Professionaliteit! Een potentiële klant zal jou sneller serieus nemen wanneer je professioneel beeldmateriaal gebruikt op je website.

Het geeft je zelfvertrouwen een boost! Door vaker voor de camera te staan zul je merken dat het alsmaar makkelijker wordt en eigenlijk ook nog eens heel leuk is!

Je eigen beeldbank vol divers en persoonlijk fotomateriaal om je social media berichten/website mee te illustreren.

Tijd & energie: Je kunt zo een paar maanden vooruit met je beelden.

Het zorgt voor continuïteit voor ál je platforms / website. Een professionele beeldbank is daarom een must voor de uitstraling van je branding.

En….

Kristel fotografie Thorn
Kristel fotografie Thorn

Klanten kiezen jou!

Je neemt de klant mee in jouw wereld, d.m.v. mooie branding foto’s weten klanten precies wat ze van jou kunnen en mogen verwachten.

Je maakt 24/7 de online indruk die je wílt maken. “There is never a second chance to make a first impression”.

Het zorgt voor verbinding met je ideale klant.

Je laat je persoonlijkheid zien. Klanten vormen een gevoel bij dat wat ze zien. Een gevoel dat ze je al kennen voordat ze je überhaupt gesproken hebben. De drempel wordt lager om contact met je op te nemen en gebruik te maken van je diensten.

Recycle de beelden uit je beeldbank in je stories, advertenties, presentaties, artikels etc.

De Personal Branding fotoshoot is een combinatie van portretten, profielbeelden, sfeerfoto’s, close ups van jou, in jouw omgeving, van en met jouw product en van jouw dienst. Ook maken we gebruik van toepasselijke props en metaforen die zorgen dat jouw verhaal in beeld kan worden vertaald.

Ik wil mijn verhaal in beeld vertalen

Werken aan je Personal Brand vraagt volharding en doorzettingsvermogen en heeft effect als je dit consequent aanpakt en doorvoert.

“Personal Branding is geen kwestie van een sprintje trekken, maar een marathon rennen”.

Je Brand ontwikkelt en groeit. Om werk te kunnen maken van de Branding die bij jou past, heb ik het traject dat je kunt volgen in stukken gehakt. Op deze manier kun je kiezen voor welk onderdeel je klaar bent en heb je de gelegenheid om te “groeien” in Personal Branding. Om het principe op je in te laten werken en eigen te maken.

Afhankelijk van de fase waarin jij je (met je bedrijf) bevindt, heb je waarschijnlijk een andere behoefte. Wil je meer informatie over de inhoud en de kosten? Ik ontmoet je graag om de mogelijkheden te bespreken en om nader kennis te maken.

Plan een afspraak voor een vrijblijvend Personal Brand – gesprek

Wat kun je verwachten?

Personal Branding

Ben je op zoek naar een manier om jezelf en je bedrijf te presenteren waarbij je een bijzonder indruk achterlaat?

Dan is Personal Branding het antwoord!

Onder het genot van een kopje koffie of thee, kunnen we een uurtje met elkaar af te spreken om nader kennis te maken.

Vertel me jouw wensen, zodat ik met jou mee kan denken over de beste invulling voor jouw fotoshoot en jij het resultaat ontvangt waar je naar op zoek bent.

Ik vind het namelijk erg belangrijk dat je een klik voelt met de fotograaf die je uitzoekt voor jou Personal Branding Fotoshoot.

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Kristel fotografie Thorn

JAAA! We gaan samenwerken! Wij gaan samen aan de slag met het vorm geven van jouw Personal Brand.

Afhankelijk van het gekozen pakket fotograferen we bijvoorbeeld jouw portret, of  begin met het opbouwen van je beeldbank met persoonlijk beeldmateriaal voor bv. je website of… Misschien kies je voor het uitgebreide pakket omdat  je social media berichten etc. met toepasselijk beeldmateriaal wilt illustreren. Het is maar net wat het beste bij jouw doel en wensen past.

Vòòr elke fotoshoot overleggen we met elkaar wat het antwoord op deze vraag voor jou is. Dit proces naar de fotoshoot toe werkt stimulerend en gaat al zoveel voor je doen. Je krijgt een frisse kijk naar jezelf en je bedrijf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Tijdens de Brainstorm fase creëren we samen het script van jouw Personal Branding Fotoshoot. De planning van jouw grote dag, de manier die jouw gevoel en het verhaal van jou en je bedrijf in beeld brengt.

Kristel fotografie Thorn, Kristel salemans, zwangerschap, new born, babyfotografie, kinderportret, portretfotografie, familie fotografie, personal branding, business branding

De dag van jouw Personal Branding fotoshoot is aangebroken.

Om ervoor te zorgen dat jij relaxed en goed voorbereid start aan jouw fotoshoot, ontvang krijg je ruim vòòr deze grote dag nog een E-book met tips ter voorbereiding.

Jij bent zo goed voorbereid en laat niks aan het toeval over! Je zult zelfs gaan genieten van de shoot! Ben trots op jezelf! Vandaag wordt het beeldend verhaal gemaakt van jouw binnenste buiten!

Kristel fotografie Thorn

Na de fotoshoot ga ik jouw beelden zorgvuldig selecteren en bewerken.

Super leuk om te doen, ik word altijd vrolijk van de bestanden die ik dan voor het eerst op groot scherm zie. Het zijn net kadootjes ; )

Binnen 2 weken zijn de beelden klaar en krijg je toegang tot een online foto galerij.

De fotobestanden die je kiest worden aangeleverd via Wetransfer in HR én webresolutie.

Ik wil graag kennismaken!