… Maakt beelden van jouw binnenste buiten!

Kristel fotografie Thorn, personal branding

Ik ben van mening dat jouw gezicht, uitstraling en unieke kenmerken jouw belangrijkste handelsmerken zijn.

De Personal Branding Fotoshoot (PBF) is erop gericht deze handelsmerken in beelden te vertalen.

Beelden zijn namelijk dé manier om met je bedrijf online zichtbaar te zijn. Deze beelden maak ik dan ook graag met liefde en aandacht.

Het is daarbij van belang dat je jezelf presenteert op een strategische manier die goed voor jou voelt en jou past als een warme jas.

Dan kom je geloofwaardig over en straal je vertrouwen uit. Wil je al eens nadenken over welke kenmerken jij belangrijk vindt om in beeld te brengen? Vraag dan GRATIS de PBF-checklist aan.
Ik wil graag de checklist voor de PBF ontvangen!
Kristel fotografie Thorn
Kristel fotografie Thorn

Dagelijks heb je contact met hele bekende en ook met minder bekende mensen. Je ontmoet nieuwe mensen tijdens bijvoorbeeld netwerk events en al deze mensen gaan deel uitmaken van jouw sociale media platforms waar ze je jouw beelden zien.

Ze zien wat jou bezig houdt, hoe je dit doet en waarom je doet wat je doet!

Want hoe jij je presenteert, is een onderdeel van de creatie van jouw Personal Brand. Jouw merk.

Uiteindelijk bezoeken deze mensen zelfs jouw website! Jouw eigen digitale winkel: 24/7 bereikbaar, helemaal actueel en helemaal JIJ!

Marketing 3.0

Personal branding foto’s doen ontzettend veel voor jouw bedrijf, ze leveren indirect geld op. Omdat je online zichtbaar bent, professioneel overkomt, op een persoonlijk niveau verbinding maakt en daarmee het vertrouwen van je klant vergroot. Daardoor zal je bedrijf groeien omdat klanten voor jou kiezen…

Je omzet groeit én jij maakt jouw klanten gelukkig! Ik weet zeker dat jij met liefde in en aan je bedrijf werkt en een sterk verlangen hebt om (nog) meer impact te maken op anderen.

Ga je mee op jouw ontdekkingsreis!

Werken aan je Personal Brand vraagt volharding en doorzettingsvermogen en heeft effect als je dit consequent aanpakt en doorvoert.

“Personal Branding is geen kwestie van een sprintje trekken, maar een marathon rennen”.

Je Brand ontwikkelt en groeit. Om werk te kunnen maken van de Branding die bij jou past, heb ik het traject dat je kunt volgen in stukken gehakt. Op deze manier kun je kiezen voor welk onderdeel je klaar bent en heb je de gelegenheid om te “groeien” in Personal Branding. Om het principe op je in te laten werken en eigen te maken.

  • Je wilt de blauwdruk van jouw Personal Brand ontdekken en vorm geven tijdens de Personal Brand Brainstorm
  • Of je start met het werken aan je Personal Brand door alleen je profiel te updaten met pakkende foto’s van je gezicht
  • Een uitgebreide lifestyle fotoshoot met visagie en figuranten behoort ook tot de mogelijkheden
  • Evenals het volgen van een DIY-workshop zodat je zelf je beeldbank vult met actueel fotomateriaal dat je zelf maakt met je smartphone / spiegel reflex camera

Afhankelijk van de fase waarin jij je (met je bedrijf) bevindt, heb je waarschijnlijk een andere behoefte. Wil je meer informatie over de inhoud en de kosten? Ik ontmoet je graag om de mogelijkheden te bespreken en om nader kennis te maken.

Plan een afspraak voor een vrijblijvend Personal Brand – telefonisch gesprek

Wat kun je verwachten?

Personal Branding

Ben je op zoek naar een manier om jezelf en je bedrijf te presenteren waarbij je een bijzonder indruk achterlaat?

Dan is Personal Branding het antwoord!

Onder het genot van een kopje koffie of thee, kunnen we een uurtje met elkaar af te spreken om nader kennis te maken.

Vertel me jouw wensen, zodat ik met jou mee kan denken over de beste invulling voor jouw fotoshoot en jij het resultaat ontvangt waar je naar op zoek bent.

Ik vind het namelijk erg belangrijk dat je een klik voelt met de fotograaf die je uitzoekt voor jou Personal Branding Fotoshoot.

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Kristel fotografie Thorn

JAAA! We gaan samenwerken! Wij gaan samen aan de slag met het vorm geven van jouw Personal Brand.

Afhankelijk van het gekozen pakket fotograferen we bijvoorbeeld jouw portret, of  begin met het opbouwen van je beeldbank met persoonlijk beeldmateriaal voor bv. je website of… Misschien kies je voor het uitgebreide pakket omdat  je social media berichten etc. met toepasselijk beeldmateriaal wilt illustreren. Het is maar net wat het beste bij jouw doel en wensen past.

Vòòr elke fotoshoot overleggen we met elkaar wat het antwoord op deze vraag voor jou is. Dit proces naar de fotoshoot toe werkt stimulerend en gaat al zoveel voor je doen. Je krijgt een frisse kijk naar jezelf en je bedrijf, wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Tijdens de Brainstorm fase creëren we samen het script van jouw Personal Branding Fotoshoot. De planning van jouw grote dag, de manier die jouw gevoel en het verhaal van jou en je bedrijf in beeld brengt.

Kristel fotografie Thorn, Kristel salemans, zwangerschap, new born, babyfotografie, kinderportret, portretfotografie, familie fotografie, personal branding, business branding

De dag van jouw Personal Branding fotoshoot is aangebroken.

Om ervoor te zorgen dat jij relaxed en goed voorbereid start aan jouw fotoshoot, ontvang krijg je ruim vòòr deze grote dag nog een E-book met tips ter voorbereiding.

Jij bent zo goed voorbereid en laat niks aan het toeval over! Je zult zelfs gaan genieten van de shoot! Ben trots op jezelf! Vandaag wordt het beeldend verhaal gemaakt van jouw binnenste buiten!

Kristel fotografie Thorn

Na de fotoshoot ga ik jouw beelden zorgvuldig selecteren en bewerken.

Super leuk om te doen, ik word altijd vrolijk van de bestanden die ik dan voor het eerst op groot scherm zie. Het zijn net kadootjes ; )

Binnen 2 weken zijn de beelden klaar en krijg je toegang tot een online foto galerij.

De fotobestanden die je kiest worden aangeleverd via Wetransfer in HR én webresolutie.

Ik wil graag kennismaken!