Mijn naam is Kristel

Ik ben sinds 2000 getrouwd met mijn jeugdliefde Mark. Moeder van een Maartje (18) en Onno (17). Ik houd van het leven met mijn gezin in het Witte Stadje Thorn, wandelen in de natuur met onze franse Bulldogs, chocolade, cappuccino, knisperend haardvuur, de geur van pas gewassen en buiten-aan-de-waslijn-gedroogde was, (korte) vakanties, koffie-dates met vriendinnen en nog veel meer maar ik vond dat ik moest kiezen…

Ik ben een open en eerlijk type en hou van échte aandacht en contact (doorspekt met een vleugje humor). Vind het fijn om met mensen te praten en hun verhaal te horen. Ik ben een gevoelsmens en ook als fotograaf, altijd op zoek naar verdieping. Ik hou van samenwerken, mensen beter te leren kennen en het creëren van een aangename sfeer waardoor misschien wel als vanzelf een bruisende synergie ontstaat. Een bron voor creatieve ingevingen en spontane situaties.

Jarenlang was fotograferen was mijn hobby. Uiteindelijk verruilde ik mijn compactcamera voor een spiegelreflexcamera.

Wat een verschil!

Wat een mogelijkheden!

Meteen ben ik gestart met met de opleiding digitale fotografie en vanaf toen groeide mijn passie voor het fotograferen nog meer. Steeds vaker werd  ik gevraagd om in opdracht te fotograferen. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en van mijn hobby, werk gemaakt.

“Het maken van beelden van jouw binnenste buiten”.

Weten dat je gefotografeerd gaat worden, kan ongemakkelijk voelen, alsof je van alle kanten bekeken wordt. Daarom vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij de fotograaf die je kiest.

Dus…kijk rustig rond op deze website en als je een klik voelt, vind ik het leuk om van je te horen!

Ik wil samenwerken