Hoe bereik jij jouw ideale klant?

Jij bent denk ik, net als ik,  ZZP-er geworden omdat je heel graag mensen wilt helpen en omdat je een hele grote passie hebt.

Hoe breng je dat naar buiten zodat je jouw ideale klant aantrekt? Zonder aan ijskoude acquisitie te doen, netwerkborrels met alleen maar vreemde mensen te bezoeken?

Door JEZELF te laten ZIEN zoals jij bent en je o.a. via social media te profileren! Op deze manier word je mega aantrekkelijk voor diegene die op jouw golflengte zitten.

Hulp is één muisklik verwijderd! Bekijk hieronder de verschillende pakketten en opties waarmee ik je kan helpen.

Heb je een andere hulpvraag? Laat onderaan deze pagina een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact op.

Kristel fotografie Thorn, Zakelijke fotografie, fotograaf voor ondernemers, portretfotografie, personal branding

Wat is jouw verhaal?

Wat wil jij laten zien? Wat is jouw manier waarop je je kunt profileren zodat het goed voor je voelt?

Met behulp van dit werkboek ontrafel, verzamel en vertaal je de woorden van jouw unieke verhaal in beeld zodat je ze kunt (laten) fotograferen en je je met authentieke foto’s kunt profileren zoals alleen jij dat kan.

Hier wil ik meer van weten!

Portret update

Online is waar het tegenwoordig begint.

De zoektocht naar diegene die jou het beste kan helpen.

Het oordeel dat je (onbewust) velt naar aanleiding van de eerste indruk. Het belang van een professioneel en actueel profiel kun je je hierbij vast wel voorstellen!

Hoe wil jij door anderen gezien worden? Daadkrachtig? Zachtaardig? Energiek? Eigenzinnig?

Ik help je graag bij het maken van een portret van waaraf jouw “vibe” voelbaar is!

Lees verder

“Er zijn zoveel mensen die hetzelfde doen, er is er echter maar één zoals jij”

Laat JEZELF ZIEN

Met professionele en persoonlijke foto’s vertel je in beeld wat de kracht is van jou en je bedrijf.

Maar waar maak je foto’s van als je een dienstverlenend ondernemer bent? Als je geen fysieke producten verkoopt of winkel hebt. Hoe fotografeer je jouw verhaal zodat je toch jouw expertise kunt laten zien?

We beginnen vooraan: je beantwoord voor jezelf de vragen uit het werkboek “Wat is jouw verhaal?” en van daaruit gaan we verder op de manier die jij het fijnste vindt.

Ben je bijv. een coach en wil je een vriendin vragen als figurant? Wil je een fotoshoot in de natuur, thuis of beide?  Wil je 4 seizoenen-proof foto’s of als ondernemende moeder ook samen met je gezin op de foto? Klik op onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder

Wat klanten zeggen

“Ik ga niet heel graag op de foto maar met Kristel erbij ging het vanzelf. Zij stelt je op je gemak en is een spontane leuke vrouw. Ze is heel makkelijk in de omgang en geeft haar eerlijke feedback. Ze denkt met je mee, geeft je vooraf tips en vraagt door.”

Jolanda Houben, Advocaat Houben

“…we hadden gekozen voor een locatie op en aan het water en dat gaf al meteen een hele ontspannen sfeer. Tel daarbij op de hartelijke lach van Kristel en haar aanstekelijke manier van aanwijzigingen geven… daardoor was ik de camera al snel vergeten. De foto’s laten zien wie ik ben en wat ik wil uitstralen!!”

Willeke Simons, Willeke Simons

“Van deze dag kreeg ik vleugels! Ik dacht eerst dat deze dag buiten mijn comfort zone lag…maar toch ben ik helemaal mijzelf gebleven en kreeg ik er zelfs energie van!”

“Kristel adviseerde mij om ook de natuur in te gaan, terwijl ik dacht om alleen “foto’s in de praktijk” te maken. Hier ben ik achteraf zo ontzettend blij mee, want juist de kleuren uit de natuur hebben de hele sfeer van m’n site bepaald. Vooral de mooie paarse heide straalt de warme zachtheid uit, die ik ook als persoon wil uitstralen.”
Dorine Coenen, Praktijk voor natuurgeneeskunde Dorine

“Ik ga niet heel graag op de foto maar met Kristel erbij ging het vanzelf. Zij stelt je op je gemak en is een spontane leuke vrouw. Ze is heel makkelijk in de omgang en geeft haar eerlijke feedback. Ze denkt met je mee, geeft je vooraf tips en vraagt door.”

Jolanda Houben, Advocaat Houben
Ondanks dat ik zo tegen mijn fotoshoot opzag, heb ik het als een hele mooie, speciale ochtend ervaren. Door haar heerlijke, grappige vragen wist ze me heel snel op m’n gemak te stellen en dat zie je terug in een geweldige reportage.
Dorine Coenen, Praktijk voor natuurgeneeskunde Dorine

Tijdens het eerste telefoongesprek klikte het meteen en ik wist dat Kristel bij mij de foto’s moest komen maken. Zij begreep wat ik wilde…..er werden foto’s gemaakt zoals het ook daadwerkelijk bij ons eraan toegaat. “Een dag uit het leven van…”.

Yvonne Sniekers, Kapsalon Sniekers
Personal Branding fotoshoot

“Deze personal branding fotoshoot was een boost voor mijn zelfvertrouwen. In de gevarieerde reportage ben IK te zien…”

” Tijdens de fotoshoot was een ongedwongen sfeer en we waren een leuke match samen! Kristel heeft foto’s gemaakt, waarin ik mijzelf terug zie en herken. De foto’s met mijn dochter en de hond samen zijn voor mij onbetaalbaar”

Sarah Caris, Sarah

Wil jij graag contact om te kijken of we “de klik” hebben?

Laat hieronder een bericht achter en ik neem contact met je op.