Coach, therapeut, limburg, noord brabant, fotografie, bedrijfsfotograaf, personal branding, kristel fotografie thorn

Wat is jouw verhaal?

Wat wil jij laten zien? Waarmee onderscheid jij je van alle anderen? Wat maakt jou uniek? Wat is jouw manier waarop je je kunt profileren zodat het goed voor je voelt?

Met behulp van het werkboek “Jouw Verhaal in Beeld” ontrafel en verzamel  je de woorden van jouw unieke verhaal  zodat je ze kunt (laten) fotograferen en je je met authentieke foto’s kunt profileren zoals alleen jij dat kan. Een goed begin is het halve werk. Wat maakt jou JIJ? Wat is het waarom jij jouw werk doet zoals je doet? Wat is het waarmee jij je onderscheid van alle anderen die hetzelfde doen?

Hier wil ik meer van weten!

Laat JEZELF ZIEN

Met professionele en persoonlijke foto’s vertel je als ZZP-er in beeld wat de kracht is van jou en je bedrijf.

Maar waar maak je foto’s van als je een dienstverlenend ondernemer bent? Als je geen tastbare producten verkoopt of fysieke winkel hebt? Hoe fotografeer je jouw verhaal zodat je toch jouw expertise en persoonlijkheid kunt laten zien?

Ben je bijv. een coach en wil je een vriendin vragen als figurant? Wil je een fotoshoot in de natuur, stad, in je praktijk of thuis?  Wil je het hele jaar rond voorzien zijn van persoonlijke foto’s? Wil je als ondernemende moeder ook samen met je gezin op de foto? Klik op onderstaande knop voor meer informatie

Lees verder

Weet je dat je voor het maken van persoonlijke foto’s, niet altijd automatisch met je snoet op de foto moet? Klik op onderstaande knop om het gratis Ebook aan te vragen zodat je meteen zelf met je smartphonecamera aan de slag kunt..

Gratis Ebook
Gratis E-book persoonlijke foto's

MKB

Hoe geef je jouw bedrijf een persoonlijk gezicht?

Het antwoord op deze vraag is voor de hand liggend! Klik snel verder als je meer wilt weten over mijn visie op het maken van persoonlijke beeldverhalen voor het MKB.

Lees verder

“Er zijn zoveel mensen die hetzelfde doen, er is er echter maar één zoals jij”

Wat klanten zeggen

“Ik ga niet heel graag op de foto maar met Kristel erbij ging het vanzelf. Zij stelt je op je gemak en is een spontane leuke vrouw. Ze is heel makkelijk in de omgang en geeft haar eerlijke feedback. Ze denkt met je mee, geeft je vooraf tips en vraagt door.”

Jolanda Houben, Advocaat Houben

“…we hadden gekozen voor een locatie op en aan het water en dat gaf al meteen een hele ontspannen sfeer. Tel daarbij op de hartelijke lach van Kristel en haar aanstekelijke manier van aanwijzigingen geven… daardoor was ik de camera al snel vergeten. De foto’s laten zien wie ik ben en wat ik wil uitstralen!!”

Willeke Simons, Willeke Simons

“Van deze dag kreeg ik vleugels! Ik dacht eerst dat deze dag buiten mijn comfort zone lag…maar toch ben ik helemaal mijzelf gebleven en kreeg ik er zelfs energie van!”

“Kristel adviseerde mij om ook de natuur in te gaan, terwijl ik dacht om alleen “foto’s in de praktijk” te maken. Hier ben ik achteraf zo ontzettend blij mee, want juist de kleuren uit de natuur hebben de hele sfeer van m’n site bepaald. Vooral de mooie paarse heide straalt de warme zachtheid uit, die ik ook als persoon wil uitstralen.”
Dorine Coenen, Praktijk voor natuurgeneeskunde Dorine

“Ik ga niet heel graag op de foto maar met Kristel erbij ging het vanzelf. Zij stelt je op je gemak en is een spontane leuke vrouw. Ze is heel makkelijk in de omgang en geeft haar eerlijke feedback. Ze denkt met je mee, geeft je vooraf tips en vraagt door.”

Jolanda Houben, Advocaat Houben
Ondanks dat ik zo tegen mijn fotoshoot opzag, heb ik het als een hele mooie, speciale ochtend ervaren. Door haar heerlijke, grappige vragen wist ze me heel snel op m’n gemak te stellen en dat zie je terug in een geweldige reportage.
Dorine Coenen, Praktijk voor natuurgeneeskunde Dorine

Tijdens het eerste telefoongesprek klikte het meteen en ik wist dat Kristel bij mij de foto’s moest komen maken. Zij begreep wat ik wilde…..er werden foto’s gemaakt zoals het ook daadwerkelijk bij ons eraan toegaat. “Een dag uit het leven van…”.

Yvonne Sniekers, Kapsalon Sniekers
Personal Branding fotoshoot

“Deze personal branding fotoshoot was een boost voor mijn zelfvertrouwen. In de gevarieerde reportage ben IK te zien…”

” Tijdens de fotoshoot was een ongedwongen sfeer en we waren een leuke match samen! Kristel heeft foto’s gemaakt, waarin ik mijzelf terug zie en herken. De foto’s met mijn dochter en de hond samen zijn voor mij onbetaalbaar”

Sarah Caris, Sarah

Wil jij graag contact om te kijken of we “de klik” hebben?

Laat hieronder een bericht achter en ik neem contact met je op.