Hoe bereik je jouw ideale klant?

Jij bent ondernemer geworden omdat je een talent hebt of een hele grote passie. Maar hoe breng je dat over zodat je jouw ideale klant aantrekt, zonder aan ijskoude aquisitie te doen of saaie netwerkborrels te bezoeken waar je je totaal niet op je gemak voelt? Hulp is één muisklik verwijderd! Bekijk hieronder de verschillende pakketten en opties waarmee ik je kan helpen. Heb je een andere hulpvraag?

Laat onderaan deze pagina een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact op.

DI-lekker-Y

Omdat je via social media/Stories verbinding wilt maken met de mensen die je graag helpt. Omdat je geen of weinig creativiteit, inspiratie of kennis hebt voor het maken van foto’s met je smartphonecamera en hierbij wel wat hulp kunt gebruiken…omdat je je vanuit jouw passie wilt profileren met authentieke foto’s.

Kristel fotografie Thorn, Zakelijke fotografie, fotograaf voor ondernemers, portretfotografie, personal branding
Prikkelende Momenten kalender

Je neemt je volgers graag mee in je ondernemersreis en gunt ze via social media regelmatig een kijkje achter de schermen. Je berichten missen alleen context en diepgang … Dankzij deze kalender word je middels Prikkelende Momenten dagelijks geïnspireerd. Zoveel toepasselijke gelegenheden die je als metafoor kunt gebruiken voor het vertellen van jouw persoonlijke verhaal en je kernwaarden. In de extra modules leer je je eigen foto’s te maken met je smartphonecamera.

Hier wil ik meer van weten
Kristel fotografie Thorn, Zakelijke fotografie, fotograaf voor ondernemers, portretfotografie, personal branding
Wat is jouw verhaal?

Aan de slag met het in kaart brengen van jouw maximale eigenheid! Met behulp van dit GRATIS werkboek achterhaal je jouw unieke verhaal op een gestructureerde en overzichtelijke manier. De antwoorden geven je inzicht, hoe jij je als mens en ondernemer wilt profileren (Personal Branding).

Dit wil ik!

“Pak het podium op social media en mix je smartphone foto’s met professionele foto’s”

Personal Branding

Met mooie foto’s vertel je zonder woorden wat de kracht is van jou en je bedrijf. Foto’s die jouw verhaal vertellen en waarop jíj́ te zien bent als mens en ondernemer. Welke locaties zijn het meest geschikt? Ben je bijv. een coach en wil je een vriendin vragen als figurant? Wil je 4 seizoenen-proof foto’s? Wil je als ondernemende moeder ook samen met je gezin op de foto?

Lees verder

Vragenlijst & Brainstorm

Je bent starter of al lange tijd ondernemer. Je hebt jezelf de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en je wilt je nu ook op deze manier profileren. Hoe vertaal je jouw verhaal in beeld?  Op welke manier je zelf in jouw situatie, in je eigen omgeving met je smartphone de mooiste foto’s kunt maken. Of hoe krijg je eenheid in je beeldverhaal? Hiervoor is de Vragenlijst & Brainstorm (Zoom,  1 uur) ideaal!

Meer informatie over de Brainstorm & Vragenlijst

Wat klanten zeggen

“Ik ga niet heel graag op de foto maar met Kristel erbij ging het vanzelf. Zij stelt je op je gemak en is een spontane leuke vrouw. Ze is heel makkelijk in de omgang en geeft haar eerlijke feedback. Ze denkt met je mee, geeft je vooraf tips en vraagt door.”

Jolanda Houben, Advocaat Houben

“…we hadden gekozen voor een locatie op en aan het water en dat gaf al meteen een hele ontspannen sfeer. Tel daarbij op de hartelijke lach van Kristel en haar aanstekelijke manier van aanwijzigingen geven… daardoor was ik de camera al snel vergeten. De foto’s laten zien wie ik ben en wat ik wil uitstralen!!”

Willeke Simons, Willeke Simons

“Van deze dag kreeg ik vleugels! Ik dacht eerst dat deze dag buiten mijn comfort zone lag…maar toch ben ik helemaal mijzelf gebleven en kreeg ik er zelfs energie van!”

“Kristel adviseerde mij om ook de natuur in te gaan, terwijl ik dacht om alleen “foto’s in de praktijk” te maken. Hier ben ik achteraf zo ontzettend blij mee, want juist de kleuren uit de natuur hebben de hele sfeer van m’n site bepaald. Vooral de mooie paarse heide straalt de warme zachtheid uit, die ik ook als persoon wil uitstralen.”
Dorine Coenen, Praktijk voor natuurgeneeskunde Dorine

“Ik ga niet heel graag op de foto maar met Kristel erbij ging het vanzelf. Zij stelt je op je gemak en is een spontane leuke vrouw. Ze is heel makkelijk in de omgang en geeft haar eerlijke feedback. Ze denkt met je mee, geeft je vooraf tips en vraagt door.”

Jolanda Houben, Advocaat Houben
Ondanks dat ik zo tegen mijn fotoshoot opzag, heb ik het als een hele mooie, speciale ochtend ervaren. Door haar heerlijke, grappige vragen wist ze me heel snel op m’n gemak te stellen en dat zie je terug in een geweldige reportage.
Dorine Coenen, Praktijk voor natuurgeneeskunde Dorine

Tijdens het eerste telefoongesprek klikte het meteen en ik wist dat Kristel bij mij de foto’s moest komen maken. Zij begreep wat ik wilde…..er werden foto’s gemaakt zoals het ook daadwerkelijk bij ons eraan toegaat. “Een dag uit het leven van…”.

Yvonne Sniekers, Kapsalon Sniekers
Personal Branding fotoshoot

“Deze personal branding fotoshoot was een boost voor mijn zelfvertrouwen. In de gevarieerde reportage ben IK te zien…”

” Tijdens de fotoshoot was een ongedwongen sfeer en we waren een leuke match samen! Kristel heeft foto’s gemaakt, waarin ik mijzelf terug zie en herken. De foto’s met mijn dochter en de hond samen zijn voor mij onbetaalbaar”

Sarah Caris, Sarah

Wil jij graag contact om te kijken of we “de klik” hebben?

Laat hieronder een bericht achter en ik neem contact met je op.