Blijvende herinneringen

Dat is de waarde van familiefoto’s. Stuk voor stuk, beelden die je terugvoeren in de tijd en je mooie momenten laten herbeleven. Hoe het voelde, hoe het was. Want vind je niet dat de tijd zo ontzettend snel voorbij vliegt? Je wordt geleefd en dagelijks beslommeringen nemen je zo in beslag dat kleine details en bijzonderheden, waarvan je je nog zo had voorgenomen ze te onthouden vervagen. En voordat je het weet ben je ze vergeten…Ik kan je helpen jouw herinneringen levend te houden!

Samen zijn, dat doe je nooit alleen

Hoe bijzonder vind jij “gewoon”?

Ik kom graag bij jou thuis om jullie échte momenten op de gevoelige plaat vast te leggen. Geen standaard composities maar “gewone”, alledaagse momenten.
Doordat de fotoshoot in jullie eigen omgeving plaatsvindt, voeg je een heel waardevol element toe: namelijk het tijdselement. De stijl en sfeer van jullie eigen omgeving, persoonlijke spullen. Het soort dingen die ervoor zorgen dat foto’s mettertijd nóg specialer worden.

kind, kinderportret, portret, Pups Bedrijfsfotografie, KristelFotografieThorn, dieren, gebeurtenissen en evenementengemeente maasgouw, weert, roermond, ittervoort, wessem, heel, beegden, hunsel, neeritter, stramproy, Thorn, reportagefotografie, reportage, baby, peuter, kleuter, babyfotografie, newborn, Communiefoto's, broer, zus, familiefoto's, portretfoto, familiefoto’s, gezellig, familie, portretfoto’s, lieve, lief, gezin, samen, opa en oma, portret, bedrijfsotografie, bedrijven, bedrijf, interieurfoto’s, huis te koop, huis verkopen, website, tentoonstelling, hondenfotografie, puppyshoot, puppyfoto’s, workshop, workshops, kinderen, knutselen, vastgoed fotografie, huis, huis verkopen, interieur, makelaar, syndroom van down, downsyndroom, verstandelijk gehandicapt, beperking,schitterend puur, betoverend mooi, puur, spontaan, ongedwongen, heel veel zegt zonder te praten, high end portret
Zwanger

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap!
Tussen 30 – 38 weken is het beste moment voor een zwangerschap fotoshoot. Je buikje is dan groot genoeg om zichtbaar te zijn. Neem gerust contact op als je vragen hebt. Vóór de fotoshoot krijg je een e-book met handige informatie ter voorbereiding.

kind, kinderportret, portret, Pups Bedrijfsfotografie, KristelFotografieThorn, dieren, gebeurtenissen en evenementengemeente maasgouw, weert, roermond, ittervoort, wessem, heel, beegden, hunsel, neeritter, stramproy, Thorn, reportagefotografie, reportage, baby, peuter, kleuter, babyfotografie, newborn, Communiefoto's, broer, zus, familiefoto's, portretfoto, familiefoto’s, gezellig, familie, portretfoto’s, lieve, lief, gezin, samen, opa en oma, portret, bedrijfsotografie, bedrijven, bedrijf, interieurfoto’s, huis te koop, huis verkopen, website, tentoonstelling, hondenfotografie, puppyshoot, puppyfoto’s, workshop, workshops, kinderen, knutselen, vastgoed fotografie, huis, huis verkopen, interieur, makelaar, syndroom van down, downsyndroom, verstandelijk gehandicapt, beperking,schitterend puur, betoverend mooi, puur, spontaan, ongedwongen, heel veel zegt zonder te praten, high end portret, Personal branding,
Newborn

Stel je voor… over pakweg 15 jaar pakt jouw inmiddels puberende zoon of dochter op een verjaardagsfeest zijn of haar baby fotoalbum bij de hand. Jij en je partner zullen waarschijnlijk worden uitgelachen om jullie gestylde kapsel, “hippe” kleding, het behangetje op de muur…

Waar je waarschijnlijk meteen een warm gevoel van krijgt, is de herbeleving aan de herinneringen van toen. Je kunt het gevoel weer oproepen hoe het was. Het intieme voedingsmoment. Jij en je partner, glimmend van trots op jullie pasgeborene. Liefde en genegenheid. Herinneringen aan deze periode die zó snel voorbij vliegt…

Bijzonder

Waarom deze titel? Ieder mens is toch bijzonder? Dat is ook zo. Mensen met een verstandelijke beperking vragen soms om een andere manier van omgang. Mijn benaderingswijze als fotograaf vergt een andere invalshoek. Afwachtend, geduldig. De tijd nemen aan elkaar te wennen.

“Beleven” is vaak een toepasselijk woord voor datgene wat je samen kunt doen om contact te maken. Misschien worden er koekjes gebakken tijdens de fotoshoot, wordt er van het beslag gesmuld, of genieten we met z’n allen van de lekkere geur terwijl ze goudbruin bakken in de oven. Nóg specialer zijn de foto’s die gemaakt worden (vaak is het maar een fractie van een paar seconden) van een intens en puur moment van een spontane reactie en warm en oprecht contact!

Familie

Wil je ook graag échte foto’s samen met je familie? Tijdens deze fotoshoot op locatie gaan we samen iets ondernemen. Bij jou aan de keukentafel en in je tuin of samen wandelen in het bos? Door de fysieke vrijheid ontstaat er ruimte om letterlijk en figuurlijk samen bezig te zijn.
We leggen de focus op datgene wat jullie samen dóen daardoor komen spontane en pure interacties vanzelf.

Wil je dat ik met je meedenk over fotogenieke locaties? Ik heb een heleboel ideeën!

Wat klanten zeggen

“Het plezier en enthousiasme van Kristel straalde uit op onze pubers.”

Claudia Struylaert, Familie

“…een super waardevolle reportage waarin de onderlinge relaties super in beeld zijn gebracht. Vol warmte en emotie. “

Claudia Struylaert, Familie
“Alles kan, niks moet, de rust die Kristel uitdraagt, geeft de mooiste foto’s als resultaat.
De shoots zelf waren een moment om te koesteren, de schitterende foto’s herinneren aan die mooie en waardevolle momenten.”
Brigit, Zwangerschap- en newborn

“De sfeer was meteen goed en de kinderen voelden zich heel snel op het gemak.”

Lieke Moonen, Familie

“Onze kids waren meteen weg van je, waardoor het een RELAXTE fotoshoot werd. Heel fijn voor papa en vooral mama. ☺️
Prachtig hoe je met het licht speelt/DANST.”

Sandra Kemp, Familie

“Alleen de samenwerking is al een feest op zich! Met de foto’s weet ze telkens de context op de juiste manier vast te leggen. Het levert beelden op die een leven lang plezier bezorgen!”

Jean Paul Urlings, Familie

Wil jij graag contact om te kijken of we “de klik” hebben?

Laat hieronder een bericht achter en ik neem contact met je op.