Het maakt niet uit welk type smartphone je hebt of hoe handig je bent!

Je leert hoe je met jouw smartphonecamera de mooiste foto’s kunt maken, het maakt niet uit welk type smartphone je hebt. Vooral door te doen, m.b.v. praktische opdrachten gaan samen aan de slag.

  • Cameratechniek,
  • Het leren ‘lezen van licht’, hoe je omgaat met het gebrek aan licht,
  • Wat het nut is van al die knoppen op je camera, persoonlijke basis instellingen maken.

Proefondervindelijk ontdek je de mogelijkheden die jouw smartphonecamera biedt. Ook ga je één van jouw foto’s in vogelvlucht bewerken in de gratis fotobewerkingsapp Snapseed.

Je ontwikkelt technische skills.  Fotograferen met je smartphonecamera heeft een heleboel voordelen, maar ook nadelen. In deze workshop krijg jij de tools om eruit te halen wat er in zit. Wees echter gewaarschuwd…. deze workshops kunnen een verslavend effect hebben!

Klik hier voor actuele workshop data

Zakelijke workshop smartphonefotografie

Ben je als MKB nog op zoek naar een leuke teambuildings activiteit?
Zijn je medewerkers de ambassadeurs van jouw bedrijf en wil je met je bedrijf ook via social media zichtbaar zijn?

Ik wil meer weten over workshops voor MKB

Wat heb je nodig?

  • Je hebt een iphone of android telefoon nodig, uiteraard met camera.
  • Kom met een volle accu (100% opgeladen) en neem je oplader mee.
  • Neem je oortjes mee en als je er een aan je smartphone gekoppeld hebt, ook je smartwatch.
  • Zorg voor voldoende vrij geheugen op je telefoon. We gooien in eerste instantie geen foto’s weg, want juist van de ‘mislukte’ versies leer je.
  • Download alvast de gratis fotobewerkingsapp “Snapseed” (voor IOS en Android)

Reviews

“Bij Kristel de workshop “Beter fotograferen met je smartphone” gevolgd. Ik vond deze zeer leerrijk. Sanne en ik zijn al verschillende keren op stap geweest met een thema en hebben mooie foto’s gemaakt.”

SASKIA KESSELS

Als reisleidster van groepsreizen in Griekenland en Ierland mag ik graag foto’s maken van wat we zoal zien en meemaken tijdens zo’n reis. Hoewel die foto’s best aardig zijn, zijn er ook foto’s die niet zo zijn als wat ik graag zou willen. Ik bemerkte dat mijn kennis over mijn gsm en zeker foto’s maken te kort schoot. Op duidelijk en praktische wijze leerde ik hoe ik zelf het beste de camera kan instellen. Vervolgens kwamen heel wat tips aan bod zoals o.a. wat wil ik laten zien met mijn foto, lijnenraster als hulpmiddel, positie, achtergrond, licht, zoomen, scherp stellen, timer, enz.. Alles onderbouwend met voorbeelden en zelf doen. Op vragen tussendoor werd ingespeeld en fijn uitgelegd.  Wat een zee aan mogelijkheden! Ongelooflijk!
Deze workshop heb ik op een ontspannen, spontane en professionele wijze van Kristel mogen leren hoe veel meer er mogelijk is om die voor mij goede foto te kunnen maken. Ik ga aan de slag, want…. oefening baart ‘foto’ kunst!
Kristel bedankt en … ik kijk uit naar een vervolg workshop!

MARLIES SCHULPEN-MERRY, • MERRY TRAVEL

De workshop was erg leerzaam. De presentatie en uitleg van de diverse onderwerpen was duidelijk. Ik ben zeker van plan om thuis mij verder te verdiepen in de bewerkinsapp Snapseed.

NIKI BOURS

Tijdens deze workshop ben ik uitgedaagd om anders te leren kijken! De informatie geeft inspiratie en is theoretisch onderbouwd. Bovendien is de sfeer gezellig en de presentatie gepassioneerd. Ik ga thuis zeker aan de slag met alle tips.

WENDY HEYKERS

Bedankt Kristel, voor alle tips en trucs. De workshop “fotograferen met je smartphone” was voor mij zeer leerzaam. Ik ga thuis zeker aan de slag met de bewerkingsapp snapseed.

YVONNE VAN BUGGENUM

Het was een leerzame en inspirerende workshop. Ik heb veel handige en simpel toepasbare tips geleerd. Je straalt veel energie uit Kristel. Het enige wat anders kan is, meer tijd reserveren voor de workshop ; )

PIEN JACOBS - TEAMUITJE, • PSW

Dankjewel Kristel, het was een hele leerzame workshop. Je presenteert op een prettige en rustige manier. Bij vragen kijk je meteen mee en geef je uitleg… je zou wel 3 avonden kunnen vullen met de informatie uit de workshop!

MICHELLE JACOBS - TEAMUITJE, • PSW