“Ik wil mij vanuit mezelf met plezier online profileren, met pure en persoonlijke foto’s die van het beeldscherm knallen”

Zou deze uitspraak zomaar uit jouw mond kunnen komen?
…Kijk dan snel verder naar het workshop-programma waar je leert fotograferen met je smartphonecamera als een PRO en je de handvatten krijgt om voortaan met plezier online zichtbaar te zijn op de manier die bij JOU past!

Programma najaar 2022

#1 Wordt Slimmer dan…
#2 S(n)elfies
#3 Focus
#4 Storyshooting
authentiek, zakelijkefotoshoot, ondernemersfotograaf, coach, therapeut, natuurgeneeskunde, yoga, slowrun, retreat, portretfotografie
Verzamel de woorden van jouw unieke (beeld) verhaal
In het praktische werkboek “Jouw Verhaal in Beeld” achterhaal en verzamel jij de woorden waarmee je jouw verhaal vertelt. De woorden die jouw typische kenmerken, eigenschappen, expertise en persoonlijkheid typeren. DE elementen waarmee je je kunt onderscheiden van alle anderen die hetzelfde doen als jij! Ben jij klaar voor de deep-dive?
Jouw Verhaal in Beeld
Coach, therapeut, limburg, noord brabant, fotografie, bedrijfsfotograaf, personal branding, kristel fotografie thorn
Wil je graag meteen aan de slag?

Volg mij dan op Instagram. Regelmatig geef ik hier tips en probeer ik mijn volgers via stories te inspireren vanuit mijn perspectief. Op deze manier hoop ik ondernemers  te prikkelen en te besmetten met het fotografie-virus ; ) Klik op onderstaande knop om naar mijn Instagram account te gaan en met elkaar te verbinden.

Naar Instagram