Mededeling

I.v.m. het Corona Virus en de urgente maatregelen die vanuit de regering en het RIVM zijn vastgesteld zijn we genoodzaakt op een creatieve en verantwoordelijke manier met elkaar om te gaan en inhoud te geven aan mijn beroep.

Zakelijk fotoshoots

Personal branding en Business branding fotoshoots zijn zeker nu, een verstandige investering. Jezelf zichtbaar maken, waardoor mensen jou leren kennen en weten te vinden. Juist deze unieke, moeilijke, rare maar toch ook bijzondere tijden zijn realiteit. Deel met anderen waar je mee worstelt, welke nieuwe ideeën je hebt ontwikkelt, op welke creatieve manieren jij  vorm geeft aan jouw werk, jouw missie.

Samen zoeken we naar creatieve oplossingen als blijkt dat we “beperkingen voelen” door “het nieuwe normaal”.

Wil jij juist nu visueel zichtbaar zijn?

Klik dan op onderstaande knop voor de GRATIS checklist ter voorbereiding van jouw Personal Branding fotoshoot.

Inschrijven en downloaden

Fotoshoots-families

Als natuurlijk licht fotograaf, is buiten mijn studio. Dit is gunstig voor “het nieuwe normaal” en maakt dat de 1,5 meter afstand maatregel, goed nageleefd kan worden. Vandaar dat er volop fotoshoots plaatsvinden. Wil je voor het najaar gegarandeerd zijn van een plekje voor een fotoshoot ? Neem dan contact op voor het plannen van een datum. Dan is jouw plekje in ieder geval gereserveerd.

Workshops

Nieuwe data zijn gepland!

Voor meer HIER voor meer informatie

1:1 workshop: SRL voor beginners vinden gewoon plaats.

Binnenkijken!

Als fotograaf wil ik ondanks deze onzekere en rare periode van de corona crisis, graag beelden maken. Beelden die laten zien hoe de situatie bij jou thuis is. Hoe bizar ook.

Ik dacht eerst dat men er niet op zat te wachten… dat het niet mogelijk was gezien de maatregelen maar het kan ook op een andere  manier.

Daarom bied aan een serie te maken van jouw leven nu, vanaf de buitenkant gefotografeerd. Een reportage die inzicht geeft hoe jij (met je gezin) het beste maakt van deze moeilijke situatie en tegelijkertijd ook nog aan je bedrijf werkt. Of hoe je als gezin samen deze periode doormaakt, de verjaardag viert, of als kersverse ouders je baby bewondert…

Deze foto’s krijgen een unieke sfeer, vanwege de reflectie van de omliggende omgeving in het glas. Deze artistieke invalshoek is een van mijn favorieten en een manier om een hele persoonlijke invulling te geven aan het pure verhaal van jouw binnenste buiten.

Je mag bij mij komen binnenkijken!

Cadeaubon!

Weet je dat je voor elk gewenst bedrag een cadeaubon kunt aanschaffen? Deze kun je inleveren voor  zowel  de -zakelijke- als  -samen-  fotoshoots. Het bedrag wordt bij verzilvering in mindering gebracht op de prijs van het gekozen pakket. Op deze manier hoop ik  wat inkomen te genereren in deze crisis tijd…

Klik HIER voor meer informatie over de cadeaubon

kind, kinderportret, portret, Pups Bedrijfsfotografie, KristelFotografieThorn, dieren, gebeurtenissen en evenementengemeente maasgouw, weert, roermond, ittervoort, wessem, heel, beegden, hunsel, neeritter, stramproy, Thorn, reportagefotografie, reportage, baby, peuter, kleuter, babyfotografie, newborn, Communiefoto's, broer, zus, familiefoto's, portretfoto, familiefoto’s, gezellig, familie, portretfoto’s, lieve, lief, gezin, samen, opa en oma, portret, bedrijfsotografie, bedrijven, bedrijf, interieurfoto’s, huis te koop, huis verkopen, website, tentoonstelling, hondenfotografie, puppyshoot, puppyfoto’s, workshop, workshops, kinderen, knutselen, vastgoed fotografie, huis, huis verkopen, interieur, makelaar, syndroom van down, downsyndroom, verstandelijk gehandicapt, beperking,schitterend puur, betoverend mooi, puur, spontaan, ongedwongen, heel veel zegt zonder te praten, high end portret, Personal branding,
Ik wil graag een cadeaubon kopen

Hou de wind in de zeilen!

Ben je ondernemer?  Ik gun jou en je 0nderneming succes! Ik ben  ervoor om te zorgen dat jij dat behaalt d.m.v. het maken van authentiek en waardevol beeldmateriaal. Zeker in deze tijd dat je (tenminste zo lijkt het voor mij soms…) het gevoel hebt dat je stil staat en staat te trappelen om verder te gaan!

Laat jij JEZELF (nog) niet  aan je volgers zien? Waarom is dat? Omdat je niet durft? Omdat je niet weet wat je over jezelf kunt delen?

Wil je gaan werk wilt gaan maken van jouw zichtbaarheid?

Klik op een (of beide) onderstaande buttons voor inspiratie!

Kristel fotografie Thorn

Gratis

Doe mij die Personal Brand Brainstorm!

Als voorbereiding op de Personal Branding Fotoshoot. Omdat  je meer zichtbaarheid wilt creëren met professioneel, persoonlijk en authentiek beeldmateriaal.

Ah! zo geef ik vorm aan mijn eigen verhaal

41 Inspiratiegids voor het vertellen en verbeelden van jouw verhaal. Kickstart jouw bedrijf door het inzetten van jouw Personal Brand.