Aanmelden voor het workshop programma najaar 2022 kan nu tijdelijk extra voordelig!

smartphonefotografie, tips, de beste fotograaf voor coaches limburg, no nonsense fotograaf, de beste fotograaf voor therapeuten, de beste fotograaf voor zakelijke fotografie, de beste fotograaf voor iemand die niet graag gefotografeerd wordt, workshop smartphone fotografie, social media fotografie training, Flowtograferen, duurzaam

Actie 1 t/m 8 augustus 2022

ipv €764* betaal je slechts €599* voor alle 4 de workshops!

Voor 3 workshops naar keuze betaal je tijdelijk €444* (ipv €573*)

Voor 2 workshops naar keuze betaal je tijdelijk €300* (ipv €382*)

Ben jij er bij? Reserveer jouw plek snel! ~~vol=vol~~

Klik HIER voor meer info over inhoud en data!

*prijzen zijn exclusief btw

Jaaa, ik meld mij aan!

  Wat anderen zeggen over de workshops

  Wat fijn hoe je alle (technische) tips stap voor stap uitlegt. Simpel en logisch. Om vervolgens op pad gestuurd te worden met een opdracht, leuk en inspirerend! Na vandaag ga zeker met meer plezier op Social Media zichtbaar zijn.

  Fleur Paquay

  De Prikkelende Momenten zijn mooie momenten om het online podium te pakken.  Ik zal nu ik deze workshop heb gevolgd, niet allen meer online zichtbaar zijn maar ook met meer relevante content!

  Sylvia Hendriks

  Ik vond het zo leuk om de diverse creatieve foto technieken toe te passen in de praktijk! Ik had nog wel een hele dag door kunnen gaan : )

  Maaike Bonten

  De workshop Storyshooting is heel pragmatisch van opzet. Deze is echt een aanrader als je als ZZP-er je impact wilt vergroten op Social Media.

  Sylvia Hendriks

  De Prikkelende Momenten kalender is supertof! Met een beetje creativiteit kun je door het gebruik maken van aanhaak-dagen zoveel relevante content creëeren! Ik raad alle ondernemers die zich online puur willen profileren aan deze workshop te volgen omdat het iedereen zal motiveren zichzelf te laten zien online.

  Sandra Franssen