Kristel fotografie Thorn, Personal branding, zakelijke fotografie, businessbranding, portret, zorgondernemer, coach, coaching, natuurgeneeskunde, advocaat, zakelijk portret
Eindelijk…gevonden! 

Het bedrijf dat bij Google op-plopt lijkt precies te zijn waar ik naar op zoek was.
✅Reviews spreken voor zich: een 5 sterren waardering
✅Locatie: binnen de straal dus o.k.
Ben benieuwd naar met wie ik te maken heb…

❗️Stel je nu even het geluid voor van een krassende naald over een langspeelplaat…

NERGENS op de website een foto te vinden van het gezicht achter het bedrijf…

NERGENS foto’s waardoor ik mij een eerste indruk kan vormen van hoe de locatie uitziet waardoor ik me al een beetje kan voorbereiden op

  • waar het is bedrijf gelegen zodat ik het herken als ik ernaar toe ga?
  • kan ik voor de deur kan parkeren of niet
  • zo nee, hoe ver ik dan moet lopen (hoeveel tijd kost dit)
  • is het gratis of betaald parkeren?
  • hoe ziet de praktijkruimte uit en voelt dit goed?

Ben ik de enige die zich zulke dingen afvraagt als ik ergens naar toe ga waar ik nog nooit ben geweest?

Waar is jouw werkomgeving?

Ik adviseer ondernemers die een personal branding fotoshoot “Laat jezelf zien” hebben geboekt altijd om hun werkomgeving mee te nemen in het foto-verhaal.

Daar waar jij graag bent of die ene mooie horecazaak die qua kleuren zo mooi past bij  jouw huisstijl zijn natuurlijk ook heel toepasselijk! Op beide locaties fotograferen kan natuurlijk ook!

Maar áls je moet kiezen, is het belangrijker om aan de hand van persoonlijke foto’s op een subtiele manier je volgers of website bezoekers -POTENTIËLE KLANTEN- te laten zien wat ze kunnen verwachten.

Dat is ook nog eens een vorm van klantvriendelijkheid toch?

Waar ben jij het allerliefst?

Het kiezen van de voor jou meest toepasselijke locatie is slechts één van de onderdelen van het verbeelden van jouw unieke verhaal met context.

Het kiezen van een locatie waar jij heel graag bent, draagt bij aan de mate waarop je je meer (of minder) op je gemak te voelt tijdens de fotoshoot. Omdat een fotoshoot voor veel mensen een spannende onderneming is, zal ik er alles aan doen om deze zo comfortabel mogelijk te laten voelen.
Dus “waar ben jij het allerliefst” is eigenlijk de “hamvraag” op het titel van dit blog.

Hoe kies je de perfecte locatie voor jouw fotoshoot?
Door die locatie te kiezen waar jij je als het even kan, als een vis in het water voelt. Zodat je jezelf kunt en durft te zijn. En zodat anderen jou zien zoals jij gezien wilt worden.

Ben je benieuwd naar wat je nog meer kunt doen om je eigen beeldbank vol authentieke foto’s te vullen waarmee jij je kunt profileren bijvoorbeeld via social media zoals alleen jij dat kan?

Neem gerust contact op als je iets wilt vragen. Ik help je graag!

Met dank aan:

PS: Voel je vrij om dit bericht te delen met iemand waarvan je denkt dat hij of zij de inspiratie en tips goed kan gebruiken!