Waar heeft dit mee te maken?

Waar staat Puur Schitteren voor?

Wie zijn de bedenkers?

Hoe kwam dit balletje aan het rollen?

Magic?

….

In februari  hadden wij onze eerste koffie-date. We kenden elkaar van vroeger, toen we samen in de Koninklijke Harmonie van Thorn van speelden. Maar eerlijk is eerlijk, daarna was het nooit meer verder gekomen dan “hoi” en “hoe gaat ‘t?”.

Kristel nam het initiatief tot de koffiedate; ze las op Facebook dat Monique de training “ontdek de magie in jezelf” gaf en dat bracht haar op ideeën! Misschien zou het leuk zijn een keer iets samen te gaan ontwikkelen?

Het weekend voor de date las Monique op LinkedIn het volgende:
Ben je ondernemer en wil je iets lanceren? Jouw aanbod of product met de wereld delen? Dan is NU de tijd. We zitten tussen de Nieuwe en de Volle maan en ALLE planeren lopen momenteel voorwaarts. Dus Gaaaaaan!!

Al tijdens de eerste kop koffie ontdekten we dat er een enorme klik tussen ons was. We stralen allebei dezelfde energie uit, hebben dezelfde ideeën én zijn beiden super gedreven om iets moois neer te zetten. Zoekend naar woorden en ideeën vulden we zelfs onze zinnen aan én kwamen we op dezelfde woorden… hoe bijzonder is dat?

4 koppen koffie en 3 uur later hadden we de kaders voor ons programma “Puur Schitteren” op papier staan.
Het moest een dag worden waar vriendinnen of zussen nog lang op terug zouden kijken. Het moest ook een dag worden waar ons beider sterke kanten de deelnemers iets op zou leveren. In het programma zul je dus een aantal belangrijke speerpunten uit onze eigen bedrijven terugzien: Fotografie, Kleuren, Visagie, Persoonlijke ontwikkeling, DIY, genieten… alles om er een geweldige, memorabele dag van te maken die hoog scoort op de “dit was waardevol”-schaal!

Na veel op en neer appen en mailen togen we een week later naar Roermond voor ons promo-filmpje… Dit filmpje hebben jullie al van ons gezien. Hier zien jullie echter de making off… Als wij al zoveel lol hebben met dit filmpje, moet het met die verwendag ook wel goed komen, toch?

En verder over ons…
Kristel (42) is zelfstandig fotografe (Kristel Fotografie Thorn) en getrouwd met Mark. Ze woont in Thorn en is moeder van Maartje en Onno!

Monique (41) heeft een organisatie bureau (Niek Organiseert) en samen met man Stephan een trainings/coachingsbureau (Bureau Christophe – Partners in ontwikkeling). Ze woont in Hunsel en is mama van Eva en Fleur*!